Home » Galerij

Intuïtieve Schilderijen

 

In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met encaustic. Net zoals iedereen ben ik begonnen met kaartjes en een daarvoor bestemd ijzertje maar de was raakte mijn intuïtie en al snel waren de kaartjes te klein en werden de afbeeldingen steeds groter, A2 is echter het grootste formaat in dit speciaal encaustic papier en zo volgde ook de overstap naar canvasdoeken.

Al snel  ontdekte ik ook de hotairgun en tijdens een workshop van de engelse John Buckland leerde ik ook de begintechnieken voor de hotplate.  Deze 2 technieken heb ik verder zelf ontwikkeld naar mijn eigen stijl.  Ik heb geen artistieke opleiding, alles wat ik doe komt vanuit mijn eigen gevoel voor schoonheid en plezier in het creëren.

 Af en toe maak ik een uitstapje van het Encaustic naar schilderijen met stof en acryl.

 

 

 Hebt U iets gezien dat u raakt? Veel van mijn schilderijen en kaarten zijn te koop.   Ik werk ook op aanvraag, het werken blijft intuïtief, er kan daarom alleen aangegeven worden hoe groot een schilderij mag zijn en welke kleuren en stijl ik kan gebruiken.

Interesse in een schilderij dat u gezien hebt of wilt u liever een creatie speciaal voor u gemaakt?  Laat dan een berichtje voor me achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.