Home » Soulwhispers Inzichtkaarten
kaartenset3-3.jpg

Soulwhispers;

Fluisteringen uit het levenslied van de ene ziel tot de andere.

Ze ontstaan vanuit liefde en verbinding en resulteren in liefdevolle creaties; spirituele en sprookjesachtige afbeeldingen in levendige, krachtige of juist zachte tedere kleuren.

Samen met de bijbehorende boodschap mogen zij heling brengen en inzichten geven in een bewustwordingsproces. 

 

Vanaf 1 juli 2016 Is mijn eigen set met inzichtkaarten uitgegeven via Bullseye Publishing in Weert.   Deze set bestaat uit 40 Soulwhispers die ik in de afgelopen jaren heb mogen maken en een boekje met bijgaande teksten. 

Verkrijgbaar via mijn webshop e/o via Bullseye Publishing in Weert.   

* teksten vd originele Soulwhispers zijn aangepast voor algemeen gebruik.

Soulwhispers voorbeelden.  

2016

Robin-1.jpg

Pearl Essence  5-2-2016

Het leven is er om geleefd te worden, maar meer nog om te worden ervaren, om zo tot zelfkennis te komen. Zelfkennis kan zorgen voor een transformatie en vanuit zelfkennis zal ook je beeld naar de buitenwereld veranderen. Om zover te komen moeten we eerst de nodige ervaringen opdoen, en als we die oprecht en in alle eerlijkheid durven te bekijken, kunnen we tot de kern van ons Zelf komen.

Zij die dit durven en doen, kunnen anderen bijstaan in hun zoektocht, die voor velen vooral op een doolhof kan lijken. Sommigen zitten zo in hun ervaringen verwikkeld dat ze geen besef meer hebben van het eigenlijke doel van hun leven. Daarmee ontstaat verharding en dan wordt het almaar zwaarder om tot de eigenlijke kern te komen die puur liefde is.

Sommige zielen zijn hier op aarde om deze groep bij te staan, om hen te laten zien wat liefde is. Jij bent waarschijnlijk zo’n ziel. Je hebt veel zachtheid in je en veel mensen zullen weleens denken dat je niet van deze wereld bent. Vanuit je lichtheid sta je echter anders in deze wereld dan zij die vastgeklonken zijn in materie en die vooral vanuit ego denken en doen.

Laat hen maar zien, hoe mooi het leven kan zijn, maar besef wel dat je gekozen hebt voor de aarde, dat aarding daarom ook voor jou belangrijk is. Maar blijf in contact met je spiritualiteit, je Hogere Zelf…dat wat jou drijft om te doen wat je doet. Leven op aarde vraagt echter een mate van ‘zijn in materie’; ook voor zielen zoals jij. Een bepaalde ‘vastigheid’ is nodig om je staande te houden in deze wereld. Maar blijf vooral in die lichtheid die jou eigen is. Het gemak waarmee je met anderen omgaat, en het genieten van die contacten. Laat ze maar voelen wat het is om bij jou in de buurt te zijn.

Verbondenheid2-1.jpg

Verbondenheid:  22-01-2016

Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. Dat wat jij doet, heeft altijd op iemand of iets een effect.  Realiseer je dat.  Zelfs je gedachten raken de totale universele energie.  Als je dat besef hebt zul je bewuster omgaan met je acties en gedachten. 

Je bent een mooi mens, zoals iedereen dat vanuit zijn of haar wezen is. Je centrum straalt liefde uit naar alles, naar iedereen.  Het ‘water’  geeft aan dat je zelf veel ervaringen op je pad hebt gehad en dat je die grotendeels verwerkt hebt, een plaats gegeven. Daardoor kan je zonnevlecht ook stralen en is zij in grote lijnen dan ook in balans. 

Maar op dit moment speelt er heel veel tegelijk en dan is het moeilijk om in die balans te blijven. Ook dat hoort bij het leven,  dat zijn de golven waarop  we surfen; de ene keer bovenop die golven en de andere keer er onderdoor ..  Bewustzijn zorgt ervoor dat we beter in onze balans kunnen blijven, zelfs in de  zwaardere ervaringen, beseffend dat álle  emoties er mogen zijn, als we ons maar realiseren dat ze niet alleen onszelf maar ook anderen kunnen raken.                                  Communicatie kan daarin een belangrijk aspect zijn.  Openheid kan duidelijkheid brengen en verbintenissen staande houden waar ze anders weg kunnen vallen.  

Je bent iemand die veel te geven heeft; vanuit je wezen maar ook vanuit je eigen ervaringen. Je zonnevlecht staat echter voor een deel verscholen achter  het tumult van alledag  en een aantal intense levenservaringen,  en die zijn niet alleen van jou.   De mensen waar je mee in contact staat  brengen die ervaringen mee, delen ze met je.  Dat kan en zal je raken, we zijn immers allemaal als een spiegel voor elkaar.  Zo zul je ook via anderen zaken tegenkomen die je zelf nog niet helemaal een plaats gegeven hebt.   Dat is mooi.. laat het maar gebeuren;  het maakt je  bewuster van je eigen stukken en daardoor kun je nog meer groeien.

 Als je beseft – je bewust bent-  dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat, en dat deze mensen niet voor niets op jouw pad komen, dan kun je ook vanuit mededogen  luisteren en spreken.  Kijk naar je eigen ervaringen en jouw gevoelens daarin,  en neem dat mee in je antwoorden,  Liefde is immers de grootste kracht in transformaties.

 

Klik hier om een tekst te typen.

2015

winter2.jpg

Spiritueel Pad 06-12-2015

Het mag af en toe voelen alsof je in een winterwereld terecht bent gekomen, alsof je in de kou bent komen te staan; maar als je  je afstemt op de stilte zul je de altijd aanwezige warmte  ook voelen.

In alle drukte en minder positieve ervaringen komt eindelijk een opening, het lijkt nog een smal pad maar de open ruimte is al duidelijk zichtbaar.  Je vertrouwen in het spirituele zal je  stapje voor stapje bevestigingen geven.  Wees dus niet langer bezorgd,  ga vol in dat beginnende vertrouwen en  geniet van de wonderen  die je mag aanschouwen.  Doe dat met volle aandacht.. blijf in het NU.

 


Tillya-2.jpg

Schildwacht  15-09-2015

De schildwacht staat al eeuwen als bewaker van een heilige ruimte die niet voor iedereen toegankelijk is.

Hij mag dan vergroeid zijn met de natuur om hem heen maar denk niet dat hij niet paraat is.

Laat jij je afschrikken door deze wachter of ben jij juist een van de weinigen die hij laat passeren?

 

 

 

 

 

 

 

 

SoulWhispers by Liesbeth


Lifesastage.jpg

Life's a stage.  12-07-2015

Je bent een speler in het toneel dat leven heet en zo te zien heb je al veel kleurschakeringen van emoties door gewerkt. Je bent als een bloem die totaal openstaat en alles van zichzelf laat zien. Door al je opgedane ervaringen kun je er zijn voor anderen. Deel je ervaringen dan ook.. op die manieren die jij voorhanden hebt, je weet zelf wel welke dat zijn. Draag je levenskleuren vol trots maar hou ze niet alleen voor jezelf.

De regenboogkleuren passen echt bij jou, je straalt levenslust uit en daarmee raak je anderen. Zie je de vogels links beneden de ‘bloem’? Die staan voor vrijheid; jij bent een vrije ziel en wil niet gebonden worden, vrijheid brengt jouw immers je levensenergie. In de blauwe cirkel staat je Ziel omgeven door al die pracht en praal beschermd door die blauwe cirkel. Toevallig heeft je gele bloem ook blauw. Aan de ene kant is het blauw de bescherming en aan de andere kant is het juist de opengaande bloem die het blauw beschermt. Woorden zijn belangrijk voor je om contact te leggen met anderen maar ook om je innerlijke gevoelens weer te geven ( dat mag ook duidelijk zijn dat dat zo is toch.. ) De blauwe cirkel heeft bovenin een kleine opening. Daar ligt je verbinding met het Universum, met Al-wat-is en je Weten. Binnen dat grote toneel is dat wat het allerbelangrijkste is. Altijd..        

 


transformatie.jpg

Transformatie  19-06-2015

Het is een groot verdriet nu de persoon die zoveel voor je betekend aan haar transformatie naar een volgen leven begonnen is.

Maar ze is niet alleen; er staat iemand op haar te wachten om haar te begeleiden. En de plek waar ze naartoe gaat is er een van Liefde. Geen pijn meer, geen ziek zijn maar een plek van Vrede.  Ze wil je dan ook laten weten dat het zo goed is.

Hopelijk mag dat een troost zijn in het missen.

 

 

 

 

 

 


upordownsoulwhispers-1.jpg

Up or down   27-04-1015


Je kunt zoveel kanten op, het leven geeft je genoeg mogelijkheden en ervaringen maar het lijkt erop dat je stilstaat midden in al die ervaringen en dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken.

Weet dan dat alles er op gericht is om te groeien, en dat groei vooral te vinden is in het doorwerken van de moeilijke stukken. Ben je bang dat je emoties er voor zorgen dat je over de rand gaat? Het mag misschien wel zo voelen maar uiteindelijk is dat juist wat je omhoog brengt.

Durf te vertrouwen op je innerlijke kracht en je Ziel die weet wat je aan kan.

 


Embrace

Zelfs een dikke deken van Liefde kan hier en daar een donker vlekje hebben..maar ook het tegenovergestelde; donkere momenten kunnen omgeven zijn door Liefde.
We hebben allemaal beide kanten in ons, zonder donker geen licht..


DeRots-1.jpg

De Rots  13-02-2015

Het leven heeft je de nodige uitdagingen gebracht en dat is niet gemakkelijk geweest, toch heb je gekozen om aan jezelf te werken en het geel van je zonnevlecht zit recht onder je, alsof je daaruit kracht kunt opdoen. 

Je zit bovenop een rots, dat zou eenzaamheid kunnen betekenen maar in jouw geval voelt het meer als het overzien van zaken/ ervaringen.. stilte zoals in een meditatie maar wel actief bezinnen.

Het gezicht links beneden voelt voor mij als een oud stuk dat daar begraven ligt en dat geeft aan dat het zo goed is, moeilijke ervaringen hoeven niet altijd helemaal opgegraven te worden als ze maar een plek krijgen zonder dat het verder nog raakt.  

De figuur rechtsboven zou je Hoger Zelf kunnen zijn dat de zaken overziet en je daar waar nodig bijstuurt.  Dat  wil dus zeggen dat je niet alles alleen hoeft te doen.  Vraag om hulp als je het niet ziet zitten.

Het gezicht rechts beneden is er een van ontspannen zijn. Liggen in het gras bijvoorbeeld en genieten van de dag zoals die is, van in het NU zijn en niet druk maken om wat komt maar ook  zeker niet meer druk maken om wat is geweest.  Het gezicht kijkt immers niet meer naar links, naar de rots en ook niet naar rechts. Dat geeft dus aan dat er een moment komt waar je dat ontspannen zijn mag voelen.

Het is alleen aan jou welke keuze je maakt; als je gebruik maakt van de echte kracht van  je zonnevlecht, komt die rots beneden je er heel anders uit te zien, dan komt er kleur, kan het leven opbloeien.   Als je kijkt naar het figuurtje op die rots  -jij dus-  dan lijkt het voor mij of je nu nog meer naar links kijkt dan naar rechts, en het lijkt ook of er gebeden wordt..  het universum vraagt waar je op wacht.. op een brug  om van die rots af te komen?  Alles wat je nodig hebt is vertrouwen, niet specifiek in het universum; dat is er voor je of je erin vertrouwt of niet.  Nee wat je nodig hebt is vertrouwen in  je-ZELF.

Aanvaard dat je levenslessen hebt gekregen en dat die er zijn juist om die innerlijke kracht aan te raken, naar boven te halen.  Je kunt het.. de waas geeft aan dat je er bijna bent – het verzacht het verleden  maar het weerhoudt je nog om de kleur van de toekomst in alle pracht te zien.   Alles in deze tekening geeft aan dat je er bijna bent, maar daarvoor moet je wel die kracht gebruiken.  


Dewaterval-1.jpg

De Waterval 08-02-2015

Daar zit je dan bij die waterval; heerlijk toch ? Lekker ontspannend maar ook en misschien vooral veilig. 

Het is goed om een safe-haven;  een veilige plek te hebben. Een plekje om je even terug te trekken als het leven iets te druk wordt; iets teveel ervaringen geeft die verwerkt moeten worden. En soms is het gewoon fijn om alleen in stilte te zijn.

Maar we kunnen niet continu in onze veilige haven blijven; het leven is er toch om geleefd te worden en kijk eens hoe kleurvol de wereld rond die waterval is. 

We gunnen je een wereld vol kleur en licht en het is er, je moet alleen de stap zetten om verder te gaan..


Dekrachtvaneenvoud-2.jpg

De kracht van eenvoud  08-01-2015

Je bent een gezegend mens, je hebt je innerlijke kracht ontdekt en weet die te gebruiken voor en te delen met anderen die minder in hun kracht staan om wat voor reden dan ook.

Je bent een  mens vol liefde en met een lichtheid die weldadig is voor de mensen om je heen.                 

Daar waar drukte, angst en onzekerheid heerst breng jij rust en heling.  Water is belangrijk in een helingsproces en precies dat gebruik jij. 

En juist door open te staan voor anderen blijf je groeien maar blijf  er waakzaam voor dat je niet in de verhalen meegaat, empathie is een mooi aspect en belangrijk maar juist door je grenzen veilig te  blijven stellen kun je veel heling brengen.

Maar we zijn er eigenlijk wel van overtuigd dat je het leven en zijn strubbelingen kent en dat je weet hoe je in balans moet blijven.  ( en toch…blijf alert op je eigen pijnpuntjes )

 

Weet dat er heel veel liefde voor je is, niet alleen hier in het aardse maar ook vanaf  de andere kant van de sluier.