Home » Zielsbegeleiding

Zielsbegeleiding

 

 

 

 

 

 

 

Hoe vaak  delen we niet een kopje koffie of thee met een dierbare vriend

of vriendin?  Op de momenten dat het leven minder gemakkelijk verloopt zijn er meestal al wat meer kopjes nodig om het hart te luchten en beter nog is een grote pot thee.

 

We hebben allemaal een 'rugzak' die we met ons meedragen, de een kan die gemakkelijker met regelmaat leegmaken dan de ander en als dat leegmaken moeilijk gaat komt er een moment dat alles even teveel wordt. Het is dan prettig als er mensen in je omgeving zijn waar je je hart kunt luchten, maar wat als je die mensen niet hebt? Of wat als je inderdaad met iets zit  dat je moeilijk met iemand in je directe omgeving kunt delen? Ervaring leert dat het toch belangrijk is om je emoties te uiten.

 

Niet alles echter laat zich zo gemakkelijk vertellen, ook niet aan die goede vriendin, want soms hebben we net iets meer afstand nodig om dat wat zwaar weegt te delen; dan is het juist fijn om bij iemand terecht te kunnen die je niet kent maar die wel een luisterend oor heeft, die vrij is van oordeel, zich gemakkelijk in een ander kan verplaatsen; iemand die meevoelend is en de juiste vragen kan stellen waardoor je zelf de inzichten opdoet waar je naar op zoek bent. 

Zit jij met vraagstukken, wellicht kan ik dan met je meekijken.  Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik wat het van je vraagt als het leven je bij stukken brengt die heling nodig hebben.  Eventueel zet ik dan mijn encaustic in om inzichten te krijgen.

 

Een andere manier is helen via het schrijven:

Ik heb zelf mogen ervaren dat schrijven op kan luchten; papier  is geduldig en oordeelt niet, alles kan en alles mag.  Toch is het ook fijn als je je emoties kunt delen met iemand die je kunt vertrouwen  maar die geen banden heeft met jouw leven, zodat je je verhaal vrijuit kunt vertellen waardoor je rugzak en dus ook je hart weer lichter wordt.  Voordeel van schrijven is dat je het thuis vanaf je eigen vertrouwde plek kunt doen wanneer jij dat wil. 

 Zit jij met een verhaal dat je wil delen om zo tot inzichten te komen waardoor je een andere kijk op het leven kunt krijgen?  Of ben je iemand veloren en wil je verdriet delen?   Stuur me dan een mailtje en ik neem contact met je op. 

 

Kosten per sessie; € 50,-   Tijdsduur ong 1 uur, maar wel vanuit het principe dat de tijd die nodig is ook gebruikt

                                                    wordt.

 

Heb je interesse en/of vragen?  Stuur me dan een berichtje en ik neem contact met je op.