Ontmoet andere artiesten:

Amaze-R

"Laat je verbeelding afdwalen terwijl je door magisch intuïtieve lijnen een doolhof betreed. Ontdek de 3 geheimen verborgen in de lijnen. Een wereld vol verrassingen wacht op je in jouw fantasie!"

Wondere wereld van was

Collega Anita uit Oudenbosch maakt ook prachtige encaustic creaties, en ook zij maakt op verzoek schilderijen ter nagedachtenis. 

 

Kom je in je leven bij ervaringen terecht die vragen opleveren, je veel energie kosten of waar je wat hulp bij kunt gebruiken, neem dan eens een kijkje bij onderstaande linken. Wellicht kan een van hen je verder helpen op je pad. 

 

Praktijk Expression 

Renny Jetten is het  type ruwe bolster, blanke pit; een liefdevolle therapeut met een stoer uiterlijk.  Voormalig stukadoor, maar vooral geïnteresseerd in de mensen en hun verhaal.  Intuïtief en wetend dat er meer is tussen hemel en aarde.  Gegrond en verbonden met het universum.   Renny heeft de opleiding tot energetisch therapeut gevolgd en kan je verder helpen als je op je pad vast gelopen bent.  

 

Handlezen Nederweert

Ben je op zoek naar zelfkennis?  Weet je dan dat jouw handen je een beeld van je eigen karakter, je talenten en je valkuilen kunnen laten zien? Ria Kessels is een gediplomeerd en ervaren handlezer en kan jou duidelijk maken wat jouw handen jou kunnen vertellen.

Natural Upgrade - Wellness producten 

De wellness producten van Natural Upgrade  zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

Ook als het leven van een geliefde geleefd is en er afscheid genomen moet worden, zijn er mensen die ons op een bijzondere manier bij kunnen staan. Onderstaande linken brengen je bij zulke bijzondere mensen. 

Amore - uitvaartbegeleiding

Sandra en Marly staan voor persoonlijke begeleiding en meedenken, zodat het afscheid ook echt een persoonlijk afscheid kan worden.  Of u dat nu groots wil doen, of juist heel klein wil houden. Zij denken met u mee om het voor u passend te maken.


Fluisteringen van het bestaan

Waardevolle verhalen rondom leven en sterven. bij elkaar gebracht door Marieke Eebes

Viek Uitvaartkisten 

Afscheid nemen wordt steeds persoonlijker, we willen steeds vaker zoveel mogelijk zelf regelen;  een eigen/unieke uitvaartkist of een uitvaartwade kan daar ook onderdeel van zijn.   Lieke Hurkmans van Viek uitvaartkisten biedt de mogelijkheid om een kist zelf samen te stellen, en deze te bekleden zoals dat voor u goed voelt.