Home » Aanbevolen

Aanbevolen

Heb je een prachtige creatie gemaakt die je graag dichtbij je zou willen houden; dan is het misschien wel een idee om het als 

print voor een sjaal, kussen of tas in te zetten.  By lazy label kun je terecht voor zo'n item met je eigen ontwerp.  Hoe mooi is het om je eigen afbeelding op een sjaal te dragen bijvoorbeeld.  

Kom je in je leven bij ervaringen terecht die vragen opleveren, je veel energie kosten of waar je wat hulp bij kunt gebruiken, neem dan eens een kijkje bij onderstaande linken. Wellicht kan een van hen je verder helpen op je pad. 

 

 www.thebrownecompany.nl 

Shiatsu is een oosterse massage die je lichaam weer in balans kan brengen. Het kan helpen bij emotionele stukken en zet je meer in je kracht zodat het proces waar je in zit soepeler verloopt.   Maar ook als je gewoon even wil ontspannen is een Shiatsumassage een weldaad voor lichaam en geest.   Ruud van der Vegt neemt de tijd voor je en kan je ook op geestelijk vlak bijstaan vanuit zijn eigen levenservaring en diverse opleidingen.

 

Natuurgeneeskundige praktijk Horizon in Heel.

Energetische druppels kunnen helpen in een emotioneel proces.  Hanny Delissen-Custers kan op afstand voelen wat nodig is.  In haar praktijk begint zij met vergeving van de rugzak die iedereen bij zich draagt en ondersteunt verder het proces met de energetische druppels die je inneemt - en die op iedereen persoonlijk af worden gestemt-, om je van binnenuit te openen zodat de energie weer goed stroomt.    Een buisje met druppels kun  je  in deze tijd continu bij je houden om  je zelfgenezingsproces te ondersteunen.  Ook  geeft Hanny  inzichten in je huidige proces en dmv numerologie en de Mayakalender inzicht in je opdracht in dit leven.

 

Go Guasha

GO   biedt je een heerlijke plek om te onthaasten en je lekker te laten verwennen.  Tonny Kessels is een sprankelende persoonlijkheid die jou als bezoeker even helemaal in je rust weet te brengen.  Je kunt er terecht voor  een welverdiend Wellnessmoment maar ook voor voetreflextherapie.  Heb je steeds terugkomende klachten of uitbehandelde klachten - zoals hoofd-, nek-,schouder-, rugpijn, stress of vermoeidheidsklachten-  dan kun je bij haar terecht voor Guasha: een oosterse behandeling met jadestenen.

 

Handlezen Nederweert

Ben je op zoek naar zelfkennis?  Weet je dan dat jouw handen je een beeld van je eigen karakter, je talenten en je valkuilen kunnen laten zien? Ria Kessels is een gediplomeerd en ervaren handlezer en kan jou duidelijk maken wat jouw handen jou kunnen vertellen.

Healingpraktijk Jari

Zit je in een fase in je leven waarbij je hulp kunt gebruiken en heb je vertrouwen in de spirituele wereld? Dan kun je bij

Riny Sieben terecht. Zij kan je lichaam en geest via handoplegging weer in balans brengen. Verder maakt ze ook prachtige Zielentekeningen met een boodschap via automatisch schrift.

 

Your life Your choice 

Sta je voor belangrijke maar moeilijke keuzes in je leven en weet je niet goed wat je nu precies van het Leven wil?

Marlie Op 't Root  is een jonge coach met veel levenservaring.  Ze heeft geleerd om door te zetten  nadat het leven waar ze van droomde compleet wegviel.
Ze werd gedwongen om buiten haar comfortzone te stappen om daar juist haar grote Kracht te vinden en dat wil ze ook aan anderen meegeven.
 
Marlie werkt met kleine groepjes; Je volgt dan samen een traject en leert zo ook van anderen. Ik heb zelf mogen ervaren hoe waardevol dat is.  Liever niet in een groep of wil je nog meer begeleiding? Dan kun je ook kiezen voor persoonlijke coaching.  
 

Natural Upgrade - Wellness producten

De wellness producten van Natural Upgrade  zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt. Natural Upgrade

Maar ook als het leven van een geliefde geleefd is en er afscheid genomen moet worden zijn er mensen  die ons op een bijzondere manier bij kunnen staan.  Onderstaande linken brengt je bij zulke bijzonder mensen.

Amore - uitvaartbegeleiding

Sandra en Marly staan voor persoonlijke begeleiding en meedenken, zodat het afscheid ook echt een persoonlijk afscheid kan worden.  Of u dat nu groots wil doen, of juist heel klein wil houden. Zij denken met u mee om het voor u passend te maken.

Uitvaart Amore

 

SoulArt - Beschilderde uitvaartkisten

 Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaart kist is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouw verwerking en herinnering.  Daarom beschilderd Jolanda Hoebergen uit Someren uitvaartkisten die aan de wens van de overledene dierbare en/of familieleden tegemoet komen.

Het is belangrijk dat een uitvaartkist iets persoonlijks heeft. Zodat je op één oogopslag kunt zien hoe iemand was. Haar beschilderde uitvaartkisten passen bij de persoonlijke opvattingen van de overledene en de manier waarop hij of zij geleefd heeft.