Kom je in je leven bij ervaringen terecht die vragen opleveren, je veel energie kosten of waar je wat hulp bij kunt gebruiken, neem dan eens een kijkje bij onderstaande linken. Wellicht kan een van hen je verder helpen op je pad. 

 

Praktijk Expression 

Renny Jetten is het  type ruwe bolster, blanke pit; een liefdevolle therapeut met een stoer uiterlijk.  Voormalig stukadoor, maar vooral geïnteresseerd in de mensen en hun verhaal.  Intuïtief en wetend dat er meer is tussen hemel en aarde.  Gegrond en verbonden met het universum.   Renny heeft de opleiding tot energetisch therapeut gevolgd en kan je verder helpen als je op je pad vast gelopen bent.  

 

Handlezen Nederweert

Ben je op zoek naar zelfkennis?  Weet je dan dat jouw handen je een beeld van je eigen karakter, je talenten en je valkuilen kunnen laten zien? Ria Kessels is een gediplomeerd en ervaren handlezer en kan jou duidelijk maken wat jouw handen jou kunnen vertellen.

Natural Upgrade - Wellness producten 

De wellness producten van Natural Upgrade  zijn gecodeerd met fijne energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

Ook als het leven van een geliefde geleefd is en er afscheid genomen moet worden, zijn er mensen die ons op een bijzondere manier bij kunnen staan. Onderstaande linken brengen je bij zulke bijzondere mensen. 

Amore - uitvaartbegeleiding

Sandra en Marly staan voor persoonlijke begeleiding en meedenken, zodat het afscheid ook echt een persoonlijk afscheid kan worden.  Of u dat nu groots wil doen, of juist heel klein wil houden. Zij denken met u mee om het voor u passend te maken.

 

 

Wondere wereld van was

Collega Anita uit Oudenbosch maakt ook prachtige encaustic creaties, en ook zij maakt op verzoek schilderijen ter nagedachtenis. 

 


Wanda Uitvaartfotografie

De dag van de uitvaart is een emotionele dag en dan kan het zijn dat je als nabestaande niet alles meekrijgt van de dienst.  Vaak wordt het gesproken woord al opgenomen zodat terugluisteren een mogelijkheid is,  Wanda kan ook de beelden vastleggen en in overleg met u een rouwalbum samenstellen.  Ook voor een herinneringsfoto bent u bij Wanda op het juiste adres.   

 


Viek Uitvaartkisten 

Afscheid nemen wordt steeds persoonlijker, we willen steeds vaker zoveel mogelijk zelf regelen;  een eigen/unieke uitvaartkist of een uitvaartwade kan daar ook onderdeel van zijn.   Lieke Hurkmans van Viek uitvaartkisten biedt de mogelijkheid om een kist zelf samen te stellen, en deze te bekleden zoals dat voor u goed voelt.

 

Persoonlijke uitvaartkist

 

En om het nog persoonlijker te kunnen maken, werkt Viek uitvaartkisten samen met Wanda uitvaartfotografie, zodat u zowel de binnen- als de buitenkant naar eigen wens kunt samenstellen. 

 


SoulArt - Beschilderde uitvaartkisten

 Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaart kist is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouw verwerking en herinnering.  Daarom beschilderd Jolanda Hoebergen uit Someren uitvaartkisten die aan de wens van de overledene dierbare en/of familieleden tegemoet komen.

Het is belangrijk dat een uitvaartkist iets persoonlijks heeft. Zodat je op één oogopslag kunt zien hoe iemand was. Haar beschilderde uitvaartkisten passen bij de persoonlijke opvattingen van de overledene en de manier waarop hij of zij geleefd heeft.