Soulwhispers

Soulwhispers zijn als het ruisen van de zee, als pluisjes van de paardenbloem gedragen door de wind; aanwezig, zichtbaar, voelbaar, maar niet voor iedereen grijpbaar.  Door mijn gevoeligheid weet ik deze fluisteringen te vertalen in kleur, beeld en woorden.   

Fluisteringen uit het levenslied van de ene ziel tot de andere.

 

Wanneer we in een levensfase terecht zijn gekomen die vragen brengt, kunnen we soms een helpende hand gebruiken.

Onze ziel weet dan het beste wie of wat ons op dat moment kan helpen.

U bent wellicht niet bij toeval bij deze website terecht gekomen; bewust of onbewust.. Wellicht omdat ik ook voor u een intuïtieve, energetische creatie kan maken die inzichten en/of helende energie kan brengen.

 

 

 

Sinds 2013 maak ik voor mensen die een beetje steun kunnen gebruiken, energetische creaties;  Soulwhispers. Ik stem me af op de betreffende persoon, kies intuïtief de kleuren en laat dan gebeuren wat gebeuren mag.  "De kunst van het laten zijn"

 

Wat ik voel en zie tijdens het neerzetten vd creatie geef ik in woorden mee.

Het belangrijkste echter is de energie die door de verbinding tussen mijn ziel en die van de aanvrager in de creatie terecht komt. Door die verbinding kom ik, en daarmee ook de ontvanger in een proces terecht.  Dat betekent ook dat een creatie zelden in een middag op papier komt.  Soms is het zelfs een proces van weken.  Daardoor kan het zijn dat je als aanvrager een tijd moet wachten tot jouw Soulwhisper klaar is.

Het proces beschrijf ik voor je,  en dat stuur ik je samen met de creatie en de boodschap toe.  Ik wil de tekst eventueel ook voor je inspreken, we overleggen bij aanvraag hoe ik je de audio toe doe komen. 

 

Om een Soulwhisper te kunnen maken heb ik de volledige naam en geboortedatum nodig. Wil je voor iemand anders een Soulwhisper laten maken, vraag dan eerst toestemming, ik kan niet ongevraagd in de energie van een ander werken.

Iedere Soulwhisper is uniek; daarmee heeft de ontvanger niet alleen een energetisch helende creatie, maar ook een uniek schilderij.

 

A4   € 59,-   excl verzendkosten  (Op aanvraag kan ik ook een  afbeelding op A3 maken, stuur me dan een mailtje ipv bestellen via de webshopt) 

U kunt een Soulwhisper aanvragen via de webshop.

 

* Na ontvangst overleg ik met u of ik de tekst ( in aangepaste vorm) op mijn sociale kanalen plaats.   Ik behoud me daarin het recht voor om de creatie zelf wel altijd te kunnen delen. 

 

2023

Voorbeelden.  

Ohm

Overgave

2022

2021

Survivor

2020

Ataraxia 

"Basis van het geluk voor de mens: de innerlijke rust van de wijze, door beheersing van de begeerten en bevrijding van verkeerde meningen over de dingen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

When darkness surounds you, look for the shimmers of light. Know where to find them; go inside....

 

In deze roerige tijden is het van belang om bewust te worden, hoe JIJ in het leven staat, wat je raakt, waar je angsten liggen en hoe je in je kracht kunt blijven staan.   Dan kun je ook een inspiratie voor anderen zijn.  

 

What's in a name

Wie ben jij in alle puurheid? Wie ben jij zonder de lading van jouw naam?
Iedereen komt in deze wereld met een naam, en een naam is niet zomaar iets. Iedere naam draagt energie in zich, iedere naam kan een stukje informatie geven over het doel in het leven.
Iedere ouder denkt dat hij/zij de naam voor hun kind bedenkt, maar wellicht wordt iedere naam ingefluisterd door het zieltje dat in hun leven komt. Het is een code die een gedeelte van de reis kan bepalen.
Kan… want niets moet. Iedere ziel mag zelf bepalen of die reis, die weg ook gevolgd wordt.


Nu is de tijd aangebroken om te onderzoeken wat er voor jou ligt. Wat je wil volgen.. waar jouw kracht, en waar je blokkades liggen.
Wij zeggen je dat je veel groter en krachtiger bent dan jezelf ziet en wij willen je uitnodigen om in die kracht te gaan staan. Ga voelen wat de gegeven namen voor je doen. Ga voelen waar de balans ligt.

Dat kan je helpen om de stappen te zetten die jou over de zelf opgelegde grens heen helpen. De grens die er niet echt is, je hebt immers vleugels om in vrijheid alles te overstijgen.

 

 

 

Quan Yin


Quan Yin; godin van de genade laat zich aan jou zien. Ze wordt de bodhisattva genoemd ‘die alles op de wereld ziet’ en ze wordt gewaardeerd vanwege haar onvoorwaardelijke liefde en compassie.
In het aardse is vertrouwen een sleutel; erop vertrouwen dat antwoorden kunnen komen als we de ervaringen echt aan durven te gaan. Voelen is daarin belangrijk, open blijven zoals je dat als kind ook was. Het zijn de muren die we om ons heen bouwen die het leven een donker randje kunnen geven.
Jouw taak in dit leven is onder andere om anderen dit te laten zien. Daar waar bij vele anderen hun intuïtie dicht lijkt te slibben sta jij nog steeds in verbinding met het spirituele, jij begrijpt dat je niet echt alleen bent ( ook al zal dat soms wel zo voelen) Jij kunt zien hoe mensen in het leven staan, wat niet bij hun ware Zijn hoort, waar pijnstukjes zitten en dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt immers niet met iedereen praten over wat jij ziet, voelt en/of weet.
Toch vragen we je om je staande te houden in deze wereld. Liefde is nu harder dan ooit nodig, dat kun jij brengen door alleen maar te zijn wie je werkelijk bent. Ook als mensen zich er niet bewust van zijn zullen ze toch jouw energie kunnen voelen. Dat kan voor een aantal van hen genoeg zijn om geraakt te worden. Niet iedereen hoeft het zielezijn bewust uit te dragen, aanwezig zijn kan soms al heel veel betekenen.
Een van de lessen die jij net als iedereen te leren hebt is om het mannelijke en het vrouwelijke samen te brengen, de kracht om iets neer te zetten, om duidelijk te communiceren, maar wel vanuit liefde. Als je dat kunt zul je als een prachtige bloem bloeien tot het licht dat je waarlijk bent.

Goddelijke creativiteit


Ik heb het geluk dat ik al jaren met de betoverende kleuren van de was mag werken. En nog steeds weet die magische wereld mij te raken. Soms heb ik gewoon zin om te spelen met mooie kleuren, soms mag ik voor iemand anders iets neerzetten, maar regelmatig brengt het ook een stukje heling als ik ergens mee worstel. Dan ben ik dankbaar dat ik mijn creativiteit op deze manier kan gebruiken.


In alles is het encaustic vooral onderdeel en begeleiding van mijn zieleproces. Het is inmiddels al weer even geleden dat ik juist door een moeilijke periode fluisteringen die diep van binnen kwamen voorzichtig hoorde. De magie van de ziel was begonnen.. wat volgde was een lange weg van bewustwording. Wie ben ik echt? Waar kom ik in contact met mijn goddelijke verbinding, en waar staat het ego op de voorgrond? Wanneer breng ik iets in de wereld vanuit mijn persoonlijkheid, en wanneer vanuit mijn ziel? Pijn en verdriet aangaan, doorleven om volledig vanuit liefde te kunnen Zijn. Dat is in mijn beleving echte magie, goddelijke creativiteit die ons continu aan blijft sporen, om het intuïtieve gevoel dat er meer is, te blijven volgen, om goed te willen doen voor anderen, voor de wereld en het grote geheel zodat we niet langer vanuit afgescheiden-, maar vanuit Eenzijn verder groeien tot een geheel van pure liefde zonder oordeel.


Ik ben er nog lang niet, en wij als menszijn ook niet ; het is ook geen gemakkelijke weg om de persoonlijkheid in te zetten als een onderdeel van het grote geheel. Het zal er alles aan doen om uniek te blijven. Er zijn ook zeker momenten waar ik net zo graag wil stoppen met deze transformatie. De wereld lijkt nu juist meer dan ooit in een neerwaartse spiraal te draaien ipv het positieve te vergroten. Maar om volledig vanuit het Hogere te kunnen zijn, moet eerst het lagere zichtbaar worden, het kan pas getransformeerd worden als het in het licht staat. Dat vraagt om telkens weer terug te stappen in het vertrouwen van het proces.


Iedere stap die mij/ons vooruit brengt, kan iets meer laten zien van waar we naar toe mogen gaan, de fluistering van de ziel wordt zo iedere keer iets krachtiger, zij zet haar magie voort wetend dat de goddelijke creativiteit geen grenzen kent.
2020 kan een roerig jaar worden, hopelijk kunnen we bij elkaar de steun vinden om te blijven vertrouwen in de goddelijke magie.

2019

Af en toe word ik zo door het leven geraakt dat ik de echte grootsheid ervan tot in iedere vezel van mijn lichaam kan voelen.   Dat zijn ienieminimomentjes, maar o zo waardevol.  

 

Een kleine Soulwhisper voor mezelf, vanuit een gevoel van.., maar ook als een reminder.  

Matters of the heart 

 

 

Wie bewaar jij in je hart? Wat leeft er in je hart..
Het hart is de plek van waaruit we verbindingen maken met anderen. Zolang die verbindingen ons voeden en blij maken is het gemakkelijk om open te blijven staan voor nieuwe verbindingen en ervaringen. Maar het leven brengt niet alleen mooie ervaringen, we krijgen allemaal onze porties verdriet en pijnstukken om door te werken. Dan is de vraag hoe we daar mee omgaan, durven we het ondanks dat nog steeds aan om nieuwe verbindingen te maken, of gaat het hart op slot?
Als een ervaring een trauma oplevert is het begrijpelijk dat de deur op slot kan gaan, vergeven is dan wellicht de enige manier om weer echt open te kunnen staan voor het leven.

2018

The void. 

Soms kan het voelen alsof er een stilte in je is, een leegte die nog opgevuld mag worden. Dan kun je in paniek raken en van alles zoeken om die leegte op te vullen, maar je kunt het ook laten zijn, dat wat als een leegte kan voelen is alleen een voorbode van iets nieuws. Het universum is in werking om alles voor je gereed te maken voor een nieuwe ervaring, een volgend niveau, een leermoment of een fase in je leven waar je mag gaan stralen. Raak dus niet in paniek, ren niet rond om het niet te hoeven voelen, juist als je ook in die stilte durft te zijn kun je voelen dat er op een dieper niveau van alles bruist.

2017

De weg naar je hart.  

De weg naar het hart is er een die ons langs vele ervaringen kan brengen. Die kunnen zorgen voor de ups & downs in ons leven.  En die geven dan weer keuzemogelijkheden. Hoe ga ik er mee om?  Wil ik er zo snel mogelijk doorheen,  of wil ik er iets van leren?   Het laatste vraagt om naar binnen te gaan, om te gaan voelen wat iets met je doet , maar ook wat jouw eigen bijdrage is.  Als we met een eerlijke blik naar onszelf kunnen kijken, kunnen we dat ook naar ‘de ander’  doen.  Zo worden ervaringen echte leermomenten en wordt wijsheid een brug naar je hart.  Dat alleen op die manier zonder oordeel oprecht open kan staan voor iedereen.

Echte vrijheid.

Soms lijkt het of iemand als een vrije geest door het leven gaat. Maar als je dan dieper gaat kijken blijken er toch innerlijke beschermende muren te zijn. De kunst is om ook die muren omlaag te halen.  Dan pas kan de pure liefde echt ZIJN en gedeeld worden.  Daarmee worden verwachtingen losgelaten, mag alles zijn zoals het is.  Alleen dan kan er echt geluisterd worden zonder oordeel, kan de schoonheid van het leven echt gezien worden en ervaringen begrepen.  Open dus je hart compleet, ga op zoek naar wat er nog in de hoekjes verborgen zit, doorleef wat nog doorleeft wil worden en je zult echt in je kracht komen te staan. Geloven kan zo Weten worden, de levensboom zal dieper wortelen en alle stormen kunnen weerstaan.

Geen parels voor de zwijnen

 

Dit was een gedachte die meteen binnenkwam toen ik bij de grote parel bezig was en die bleef hangen. Ik weet wat het betekend maar ben toch gaan googelen voor extra info:

Zowel in de Oosterse als in de Westerse Tradities waren tempels altijd besloten. Je kon alleen toegang krijgen door de eerste test met succes te doorstaan: To Know, To Dare, To Will and to be Silent. ‘We werpen geen parels voor de zwijnen’, was de algemene mening, en slechts degenen die aantoonden het juiste karakter te hebben, kregen toegang tot ECHTE kennis. Die kennis geeft macht en mag niet in de verkeerde handen terecht komen.

Spiritualiteit is niet zomaar iets ook al zijn we allemaal spirituele wezens; echte diepgaande spirituele kennis was lange tijd niet voor iedereen, zelfs maar voor een enkeling toegankelijk.  Door de eeuwen hebben we als menszijnde de nodige lessen doorworsteld en daarmee zijn we telkens weer een stapje dichter bij ons werkelijke Zijn gekomen.   Nu zijn we weer zover dat velen zich realiseren waar ze vandaan komen, dat we allen EEN zijn en dat deze verbinding ook om commitment vraagt.   We hebben echter zolang achter de sluier geleefd dat het niet eenvoudig is om ons onze Ware Essentie toe te eigenen.......

20-2-2017

Daar ga je dan, met je vleugels wijd open, genietend van je vrijheid.

Vrijheid in alle opzichten, en verworven door al wat je geleerd hebt. De lessen die op je pad kwamen en de kennis die je vergaard hebt via boeken en studies.

We weten dat je een engelenkind bent, maar je bent zoveel meer dan dat. De engelen zijn zeker altijd bij je,  in je blije momenten, in de momenten waar je anderen bijstaat, maar ook als je zelf even een beetje steun kunt gebruiken.   Maar je  diepste kennis komt vanuit  een hoger niveau.   Vanuit de plek van je Innerlijk Weten, daar waar alles samenkomt.  Vanuit de Bron of God,of het EENzijn –hoe jij het ook wil noemen. Daarmee zijn we verbonden via de Heilige Geest.   

Je bent een mooi mens en je hebt in alle voorbije levens genoeg te dragen gehad, en precies daardoor kun je nu andere zielen bijstaan die nog niet zover zijn en het in deze levensperiode zwaar hebben. Jij draag je parels van wijsheid en weet die royaal vanuit liefde te delen.  Dat maakt je niet alleen een mooi mens, het maakt ook dat je steeds dichter bij je ware ziele-energie ( onvoorwaardelijke liefde) komt.   

Het leven wordt steeds transparanter voor je en zo ook jijzelf voor anderen.


2016

Synchroniciteit

 

Welke weg je ook bewandeld, ze komen allemaal uit bij het licht. Het ene pad heeft allemaal bloemen,(natuur) het andere  is ook  geeft een gevoel van goud. (Materie)  En dan is er nog de trap die het meest duidelijk naar het licht gaat ( spiritueel) maar ook de waterval –emoties laten zijn- in zich heeft.  

Misschien sta je zelf even op een ‘crossroad’ en weet je niet goed hoe je verder moet. Het een is niet beter dan het ander en je kunt altijd weer opnieuw bepalen of je toch een andere route neemt. Je hoeft niet voor één pad te kiezen dat je dan verplicht moet blijven volgen;  ze kunnen elkaar juist ondersteunen.   De rechtstreekse verbinding met het universum is er zo ook  altijd om je te steunen.  En zoals je kunt zien wordt de afbeelding naar rechts ( de toekomst)  steeds lichter.    Naarmate we ouder worden, kunnen we juist door onze levenservaringen wijzer worden, meer loslaten en minder veroordelen.   Als ons pad niet het gemakkelijkste pad is geweest kan het  door innerlijk werk te verrichten juist wel heel waardevol zijn. Dat zijn dan de bloemen, of het goud dat je meeneemt naar die reis in het licht.

Pearl Essence  

Het leven is er om geleefd te worden, maar meer nog om te worden ervaren, om zo tot zelfkennis te komen. Zelfkennis kan zorgen voor een transformatie en vanuit zelfkennis zal ook je beeld naar de buitenwereld veranderen. Om zover te komen moeten we eerst de nodige ervaringen opdoen, en als we die oprecht en in alle eerlijkheid durven te bekijken, kunnen we tot de kern van ons Zelf komen.

Zij die dit durven en doen, kunnen anderen bijstaan in hun zoektocht, die voor velen vooral op een doolhof kan lijken. Sommigen zitten zo in hun ervaringen verwikkeld dat ze geen besef meer hebben van het eigenlijke doel van hun leven. Daarmee ontstaat verharding en dan wordt het almaar zwaarder om tot de eigenlijke kern te komen die puur liefde is.

Sommige zielen zijn hier op aarde om deze groep bij te staan, om hen te laten zien wat liefde is. Jij bent waarschijnlijk zo’n ziel. Je hebt veel zachtheid in je en veel mensen zullen weleens denken dat je niet van deze wereld bent. Vanuit je lichtheid sta je echter anders in deze wereld dan zij die vastgeklonken zijn in materie en die vooral vanuit ego denken en doen.

Laat hen maar zien, hoe mooi het leven kan zijn, maar besef wel dat je gekozen hebt voor de aarde, dat aarding daarom ook voor jou belangrijk is. Maar blijf in contact met je spiritualiteit, je Hogere Zelf…dat wat jou drijft om te doen wat je doet. Leven op aarde vraagt echter een mate van ‘zijn in materie’; ook voor zielen zoals jij. Een bepaalde ‘vastigheid’ is nodig om je staande te houden in deze wereld. Maar blijf vooral in die lichtheid die jou eigen is. Het gemak waarmee je met anderen omgaat, en het genieten van die contacten. Laat ze maar voelen wat het is om bij jou in de buurt te zijn.

Verbondenheid:

Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. Dat wat jij doet, heeft altijd op iemand of iets een effect.  Realiseer je dat.  Zelfs je gedachten raken de totale universele energie.  Als je dat besef hebt zul je bewuster omgaan met je acties en gedachten. 

Je bent een mooi mens, zoals iedereen dat vanuit zijn of haar wezen is. Je centrum straalt liefde uit naar alles, naar iedereen.  Het ‘water’  geeft aan dat je zelf veel ervaringen op je pad hebt gehad en dat je die grotendeels verwerkt hebt, een plaats gegeven. Daardoor kan je zonnevlecht ook stralen en is zij in grote lijnen dan ook in balans. 

Maar op dit moment speelt er heel veel tegelijk en dan is het moeilijk om in die balans te blijven. Ook dat hoort bij het leven,  dat zijn de golven waarop  we surfen; de ene keer bovenop die golven en de andere keer er onderdoor ..  Bewustzijn zorgt ervoor dat we beter in onze balans kunnen blijven, zelfs in de  zwaardere ervaringen, beseffend dat álle  emoties er mogen zijn, als we ons maar realiseren dat ze niet alleen onszelf maar ook anderen kunnen raken.                                  Communicatie kan daarin een belangrijk aspect zijn.  Openheid kan duidelijkheid brengen en verbintenissen staande houden waar ze anders weg kunnen vallen.  

Je bent iemand die veel te geven heeft; vanuit je wezen maar ook vanuit je eigen ervaringen. Je zonnevlecht staat echter voor een deel verscholen achter  het tumult van alledag  en een aantal intense levenservaringen,  en die zijn niet alleen van jou.   De mensen waar je mee in contact staat  brengen die ervaringen mee, delen ze met je.  Dat kan en zal je raken, we zijn immers allemaal als een spiegel voor elkaar.  Zo zul je ook via anderen zaken tegenkomen die je zelf nog niet helemaal een plaats gegeven hebt.   Dat is mooi.. laat het maar gebeuren;  het maakt je  bewuster van je eigen stukken en daardoor kun je nog meer groeien.

 Als je beseft – je bewust bent-  dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat, en dat deze mensen niet voor niets op jouw pad komen, dan kun je ook vanuit mededogen  luisteren en spreken.  Kijk naar je eigen ervaringen en jouw gevoelens daarin,  en neem dat mee in je antwoorden,  Liefde is immers de grootste kracht in transformaties.

 

2015

Spiritueel Pad 06-12-2015

Het mag af en toe voelen alsof je in een winterwereld terecht bent gekomen, alsof je in de kou bent komen te staan; maar als je  je afstemt op de stilte zul je de altijd aanwezige warmte  ook voelen.

In alle drukte en minder positieve ervaringen komt eindelijk een opening, het lijkt nog een smal pad maar de open ruimte is al duidelijk zichtbaar.  Je vertrouwen in het spirituele zal je  stapje voor stapje bevestigingen geven.  Wees dus niet langer bezorgd,  ga vol in dat beginnende vertrouwen en  geniet van de wonderen  die je mag aanschouwen.  Doe dat met volle aandacht.. blijf in het NU.

 


Life's a stage.  12-07-2015

Je bent een speler in het toneel dat leven heet en zo te zien heb je al veel kleurschakeringen van emoties door gewerkt. Je bent als een bloem die totaal openstaat en alles van zichzelf laat zien. Door al je opgedane ervaringen kun je er zijn voor anderen. Deel je ervaringen dan ook.. op die manieren die jij voorhanden hebt, je weet zelf wel welke dat zijn. Draag je levenskleuren vol trots maar hou ze niet alleen voor jezelf.

De regenboogkleuren passen echt bij jou, je straalt levenslust uit en daarmee raak je anderen. Zie je de vogels links beneden de ‘bloem’? Die staan voor vrijheid; jij bent een vrije ziel en wil niet gebonden worden, vrijheid brengt jouw immers je levensenergie. In de blauwe cirkel staat je Ziel omgeven door al die pracht en praal beschermd door die blauwe cirkel. Toevallig heeft je gele bloem ook blauw. Aan de ene kant is het blauw de bescherming en aan de andere kant is het juist de opengaande bloem die het blauw beschermt. Woorden zijn belangrijk voor je om contact te leggen met anderen maar ook om je innerlijke gevoelens weer te geven ( dat mag ook duidelijk zijn dat dat zo is toch.. ) De blauwe cirkel heeft bovenin een kleine opening. Daar ligt je verbinding met het Universum, met Al-wat-is en je Weten. Binnen dat grote toneel is dat wat het allerbelangrijkste is. Altijd..        

 

Transformatie  19-06-2015

Het is een groot verdriet nu de persoon die zoveel voor je betekend aan haar transformatie naar een volgen leven begonnen is.

Maar ze is niet alleen; er staat iemand op haar te wachten om haar te begeleiden. En de plek waar ze naartoe gaat is er een van Liefde. Geen pijn meer, geen ziek zijn maar een plek van Vrede.  Ze wil je dan ook laten weten dat het zo goed is.

Hopelijk mag dat een troost zijn in het missen.

 

 

 

 

 

 

Up or down   27-04-1015


Je kunt zoveel kanten op, het leven geeft je genoeg mogelijkheden en ervaringen maar het lijkt erop dat je stilstaat midden in al die ervaringen en dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken.

Weet dan dat alles er op gericht is om te groeien, en dat groei vooral te vinden is in het doorwerken van de moeilijke stukken. Ben je bang dat je emoties er voor zorgen dat je over de rand gaat? Het mag misschien wel zo voelen maar uiteindelijk is dat juist wat je omhoog brengt.

Durf te vertrouwen op je innerlijke kracht en je Ziel die weet wat je aan kan.

 


Embrace

Zelfs een dikke deken van Liefde kan hier en daar een donker vlekje hebben..maar ook het tegenovergestelde; donkere momenten kunnen omgeven zijn door Liefde.
We hebben allemaal beide kanten in ons, zonder donker geen licht..


De Waterval 08-02-2015

Daar zit je dan bij die waterval; heerlijk toch ? Lekker ontspannend maar ook en misschien vooral veilig. 

Het is goed om een safe-haven;  een veilige plek te hebben. Een plekje om je even terug te trekken als het leven iets te druk wordt; iets teveel ervaringen geeft die verwerkt moeten worden. En soms is het gewoon fijn om alleen in stilte te zijn.

Maar we kunnen niet continu in onze veilige haven blijven; het leven is er toch om geleefd te worden en kijk eens hoe kleurvol de wereld rond die waterval is. 

We gunnen je een wereld vol kleur en licht en het is er, je moet alleen de stap zetten om verder te gaan..


De kracht van eenvoud  08-01-2015

Je bent een gezegend mens, je hebt je innerlijke kracht ontdekt en weet die te gebruiken voor en te delen met anderen die minder in hun kracht staan om wat voor reden dan ook.

Je bent een  mens vol liefde en met een lichtheid die weldadig is voor de mensen om je heen.                 

Daar waar drukte, angst en onzekerheid heerst breng jij rust en heling.  Water is belangrijk in een helingsproces en precies dat gebruik jij. 

En juist door open te staan voor anderen blijf je groeien maar blijf  er waakzaam voor dat je niet in de verhalen meegaat, empathie is een mooi aspect en belangrijk maar juist door je grenzen veilig te  blijven stellen kun je veel heling brengen.

Maar we zijn er eigenlijk wel van overtuigd dat je het leven en zijn strubbelingen kent en dat je weet hoe je in balans moet blijven.  ( en toch…blijf alert op je eigen pijnpuntjes )

 

Weet dat er heel veel liefde voor je is, niet alleen hier in het aardse maar ook vanaf  de andere kant van de sluier.