In het donkerste van mijn leven vond ik twee belangrijke dingen op mijn pad; Encaustic en mensen met een luisterend oor.
Zo kon ik mijn verdriet doorleven en daardoor  helen.
Encaustic bleek een magische uitwerking te hebben, ermee werken gaf me rust, maar het opende ook een deur naar mijn innerlijke gevoelswereld.
Na mijn eigen heling ben ik me verder gaan bekwamen in het werken met de was, ben workshops gaan geven en daarbij waren de gesprekken die mochten ontstaan een belangrijk onderdeel.

 

Coach.  of toch niet?   

 

Ik zie mezelf niet als een coach. Heb er geen opleiding voor gevolgd en  het omschrijft niet wat er gebeurt tijdens de gesprekken die ik met anderen heb.  Ik ben intuïtief ingesteld; laat 'iets' door me heen stromen, dat is zowel jouw energie als iets anders.  Daarnaast is het voelen en echt luisteren belangrijk voor me, daarin ligt de verbinding.  In mijn creaties breng ik meestal heel veel details aan, zo zie en voel ik ook de details in de mensen om me heen.

Omdat ik juist niet vast kan houden aan iets dat ik geleerd heb, kan het energetische door mij heen werken dat belangrijk is voor onze verbinding en dus voor jou... 

Verder ben ik een ervaringsdeskundige, met name op het gebied van verlies en rouw.  Daarin heb ik zelf sessies bij anderen gevolgd, Reiki inwijdingen ontvangen, intuïtieve opleidingen gevolgd, heel veel gelezen en het encaustic ontdekt en ingezet tijdens mijn eigen heling.   

 

 

 

Intuïtief schilder; 

Begonnen met kaarten maken, van daaruit bij het encaustic terecht gekomen en dat zelf verder ontwikkeld naar mijn eigen stijl.

Via intuïtieve, spirituele en energetische opleidingen heb ik mijn  Soulwhispers ontwikkeld waarbij ik me afstem op de boodschap die jouw ziel op dat moment voor jou heeft. 

 

Kleur:

Kleuren zijn altijd al belangrijk voor me geweest.  Op jonge leeftijd hadden kleuren al een grote aantrekkingskracht of juist niet.  Toen wist ik het nog niet maar op latere leeftijd besefte ik me dat ik altijd heel bewust vanuit mijn gevoel met kleurencombinaties bezig was.  Ook nu werk ik vooral vanuit mijn gevoel;  niet vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart met kleuren.  Zo komen ook mijn SoulWhispers tot stand; vanuit mijn gevoel..

 

Ik ben altijd al iemand geweest met een groot gevoel van medeleven maar daarnaast is door mijn eigen levenservaringen ook mijn intuïtie  en bewustzijn gegroeid. Dit zijn elementen die ik meeneem in mijn SoulWhispers, schilderijen, de workshops en de een-op-een gesprekken waar je je voor aan kunt melden. 

 

 

 


 

Opleidingen:  Praktische psychologie voor vrouwen

                      Ontmoet je hoger Zelf

                     Jaar 1 vd opleiding psycho energetische therapeut.

                     Training verlies- en rouwverwerking 

Inwijdingen:  TeraMai Reiki/Seichem I

                     Orde Violette Vuur van St. Germain

Maar vooral  Ervaringsdeskundige