"Geboren op 16 mei 1961.

Zo vertelt jouw geboortedatum (vanuit de numerologie ) dat je een heel snel-denkend, duidelijk, krachtig en ook zeker creatief, gevoelig tot zeer sensitief en wijs mens bent.
Je brengt  met jouw talenten veel schoonheid, creativiteit en wijsheid. En creatieve vormen die ons raken met jouw persoonlijke verhalen. Mensen zullen zich hierin herkennen en snappen hoe ze weer een stap verder komen in hun ontwikkeling. Daarnaast zal jouw  openheid, authenticiteit en kwetsbaarheid ieder gesprek, in iedere groep een veel diepere verbinding kunnen brengen.


Je komt met creatieve oplossingen en hecht veel waarde aan de kwaliteit van de verbinding met een ander. De kwaliteit van een gesprek, een samenzijn. Je bent namelijk een echte verbinder, maar dan wel op zielsniveau.

Vanuit jouw sterke intuïtie, hoge sensitiviteit, kun je anderen 1-op-1 coachen, zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen.

De mensen die op jouw pad worden gezet, zitten vaak in een verhaal dat jij net hebt beleefd, een wijze les uit hebt gehaald. Je mag deze doorleefde kennis, deze wijsheid doorgeven oa door je verhalen te delen. "

Coach.  of toch niet?   

 

ik heb  geen opleiding tot coach gevolgd en coaching omschrijft niet wat er gebeurt tijdens de gesprekken die ik met anderen heb.  Ik ben intuïtief ingesteld; laat 'iets' door me heen stromen, dat is zowel jouw energie als iets anders.  Daarnaast is het voelen en echt luisteren belangrijk voor me, daarin ligt die zielsverbinding.  In mijn creaties breng ik meestal heel veel details aan, zo zie en voel ik ook de details in de mensen om me heen.

Omdat ik juist niet vast kan houden aan iets dat ik geleerd heb, kan wat er mag zijn energetische door mij heen werken. Dat is belangrijk  voor onze verbinding en dus voor jou... 

Verder ben ik een ervaringsdeskundige, met name op het gebied van verlies en rouw.  Daarin heb ik zelf sessies bij anderen gevolgd, Reiki inwijdingen ontvangen, intuïtieve opleidingen gevolgd, heel veel gelezen en het encaustic ontdekt en ingezet tijdens mijn eigen heling.   

 

 

Intuïtief schilder; 

Begonnen met kaarten maken, van daaruit bij het encaustic terecht gekomen en dat zelf verder ontwikkeld naar mijn eigen stijl.

Via intuïtieve, spirituele en energetische opleidingen heb ik mijn  Soulwhispers ontwikkeld waarbij ik me afstem op de boodschap die jouw ziel op dat moment voor jou heeft. 

 

Kleur:

Kleuren zijn altijd al belangrijk voor me geweest.  Op jonge leeftijd hadden kleuren al een grote aantrekkingskracht of juist niet.  Toen wist ik het nog niet maar op latere leeftijd besefte ik me dat ik altijd heel bewust vanuit mijn gevoel met kleurencombinaties bezig was.  Ook nu werk ik vooral vanuit mijn gevoel;  niet vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart met kleuren.  Zo komen ook mijn SoulWhispers tot stand; vanuit mijn gevoel..

 

Ik ben altijd al iemand geweest met een groot gevoel van medeleven maar daarnaast is door mijn eigen levenservaringen ook mijn intuïtie  en bewustzijn gegroeid. Dit zijn elementen die ik meeneem in mijn SoulWhispers, schilderijen, de workshops en de een-op-een gesprekken waar je je voor aan kunt melden. 

 

 

 


 

Opleidingen:  Praktische psychologie voor vrouwen

                      Ontmoet je hoger Zelf

                      Jaar 1 vd opleiding psycho energetische therapeut.

                      Training verlies- en rouwverwerking

                      Trainingsdag Creatief omgaan met rouw 

Inwijdingen:   TeraMai Reiki/Seichem I

                      Orde Violette Vuur van St. Germain

Maar vooral   Ervaringsdeskundige