Gevoelsmens en ervaringsdeskundige in verschillende aspecten van het leven.  Altijd geïnteresseerd in het verhaal van anderen en door mijn workshops daarin al veel met anderen mogen delen.    Zelf mogen ervaren dat luisteren helend kan werken,  en dat het een aanvulling kan zijn voor de processen waar we doorheen gaan. 

 

Geboren op 16 mei 1961.

"Zo vertelt jouw geboortedatum (vanuit de numerologie ) dat je een heel snel-denkend, duidelijk, krachtig en ook zeker creatief, gevoelig tot zeer sensitief en wijs mens bent.
Je brengt  met jouw talenten veel schoonheid, creativiteit en wijsheid. En creatieve vormen die ons raken met jouw persoonlijke verhalen. Mensen zullen zich hierin herkennen en snappen hoe ze weer een stap verder komen in hun ontwikkeling. Daarnaast zal jouw  openheid, authenticiteit en kwetsbaarheid ieder gesprek, in iedere groep een veel diepere verbinding kunnen brengen.


Je komt met creatieve oplossingen en hecht veel waarde aan de kwaliteit van de verbinding met een ander. De kwaliteit van een gesprek, een samenzijn. Je bent namelijk een echte verbinder, maar dan wel op zielsniveau.

Vanuit jouw sterke intuïtie, hoge sensitiviteit, kun je anderen 1-op-1 coachen, zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen.

De mensen die op jouw pad worden gezet, zitten vaak in een verhaal dat jij net hebt beleefd, een wijze les uit hebt gehaald. Je mag deze doorleefde kennis, deze wijsheid doorgeven oa door je verhalen te delen. "

Coach.  of toch niet?   

 

Dat blijft een lastige vraag..  ik zie mezelf niet als een coach, terwijl anderen dat wel in me zien.  Onzekerheid kan soms parten spelen.  Ik heb dan ook geen opleiding gevolgd tot coach.  Als je dat zoekt, zit je bij mij niet goed.  Coaching omschrijft in mijn beleving ook niet wat er gebeurt tijdens de gesprekken die ik met anderen heb.

Ik ben intuïtief ingesteld; stel me open voor een zielsverbinding, zo zetten we samen een veld neer waar ruimte ontstaat zodat  het onzichtbare kan stromen & begeleiden waardoor er kan zijn wat op dat moment belangrijk voor je is.  Het voelen en echt luisteren zijn daarin belangrijk voor me.  

Omdat ik juist niet vast kan houden aan iets dat ik geleerd heb, kan wat er mag zijn energetisch door mij/door ons  heen werken. Dat is belangrijk  voor onze verbinding en dus voor jou... 

Verder ben ik wel  een ervaringsdeskundige, met name op het gebied van verlies en rouw.  Daarin heb ik zelf sessies bij anderen gevolgd, Reiki inwijdingen ontvangen, intuïtieve opleidingen gevolgd,  én een cursus rouwverwerking. Daarnaast heel veel gelezen en het encaustic ontdekt en ingezet tijdens mijn eigen heling en als jij er voor open staat kunnen we dat tijdens jouw sessie ook in zetten.  

 

Kleur:

Kleuren zijn altijd al belangrijk voor me geweest.  Op jonge leeftijd hadden kleuren al een grote aantrekkingskracht of juist niet.  Toen wist ik het nog niet maar op latere leeftijd besefte ik me dat ik altijd heel bewust vanuit mijn gevoel met kleurencombinaties bezig was.  Ook nu werk ik vooral vanuit mijn gevoel;  niet vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart met kleuren.  Zo komen ook mijn SoulWhispers tot stand; vanuit mijn gevoel..

 

Ik ben altijd al iemand geweest met een groot gevoel van medeleven maar daarnaast is door mijn eigen levenservaringen ook mijn intuïtie  en bewustzijn gegroeid. Dit zijn elementen die ik meeneem in mijn SoulWhispers, schilderijen, de workshops en de een-op-een gesprekken waar je je voor aan kunt melden.  Zie;  Diepzielduiken

 

 

Intuïtief schilder; 

Begonnen met kaarten maken, van daaruit bij het encaustic terecht gekomen en dat zelf verder ontwikkeld naar mijn eigen stijl.

Via intuïtieve, spirituele en energetische opleidingen heb ik mijn  Soulwhispers ontwikkeld waarbij ik me afstem op de boodschap die jouw ziel op dat moment voor jou heeft. 

 


 

Opleidingen:  Praktische psychologie voor vrouwen

                        Ontmoet je hoger Zelf

                        Jaar 1 vd opleiding psycho energetische therapeut.

                        Training verlies- en rouwverwerking

                        Trainingsdag Creatief omgaan met rouw 

Inwijdingen:   TeraMai Reiki/Seichem I

                        Orde Violette Vuur van St. Germain

Maar vooral   Ervaringsdeskundige