In het donkerste van mijn leven vond ik twee belangrijke dingen op mijn pad; Encaustic en mensen met een luisterend oor.
Zo kon ik mijn verdriet doorleven en daarmee helen.
Encaustic bleek een magische uitwerking te hebben, ermee werken gaf me rust, maar het opende ook een deur naar mijn innerlijke gevoelswereld.
Na mijn eigen heling ben ik me verder gaan bekwamen in het werken met de was, ben workshops gaan geven en daarbij waren de gesprekken die mochten ontstaan een belangrijk onderdeel.
Ik wil me in de toekomst nog meer op de gesprekken richten en daar het encaustic ook voor inzetten omdat de creaties die ontstaan een wezenlijke bijdrage kunnen leveren in het ontdekken wat er speelt, maar ook als een stukje heling voor de ziel.
Daarnaast heb ik al voor diverse mensen een helende Soulwhisper mogen maken. Daaruit is een kaartenset ontstaan die ik kan gebruiken tijdens workshops. Maar ook tijdens de gesprekken waarin ik het luisterend oor kan zijn die velen in deze tijd missen.

 

Intuïtief begeleider

Voor mensen met een hulpvraag bied ik een veilige omgeving om via het werken met was en kleur op zoek te gaan naar hun eigen innerlijke wijsheid.  

Vanuit gelijkwaardigheid, respect en een open houding,  oordeelloos  luisteren en de wetenschap dat je heel bent zoals je bent.  Dat je zelf alle antwoorden in je draagt.  

Als intuïtief begeleider volg ik vooral  mijn eigen innerlijke wijsheid.  

 

Ervaringsdeskundige:

Tijdens de gesprekken kan ik putten uit de schat van eigen levenservaringen, waarin rouw een groot stuk heeft ingenomen.

Maar ook andere ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik rond mijn 45e vanuit een depressie op zoek ben gegaan naar mezelf.

Dat heb ik gedaan via intuïtieve sessies, reiki, opleidingen en heel veel lezen. Maar ook door het gebruik van encaustic.  Tijdens mijn eigen healingproces was dat een belangrijke begeleider. De was heeft een hoge energetische uitstraling en werken met was bracht me altijd rust in de moeilijke momenten. 

Maar de afbeeldingen werken ook na het neerzetten nog door op een dieper niveau, dat hoeft niet bewust ervaren te worden, maar is wel zo. 

 

Intuïtief schilder; 

Begonnen met kaarten maken, van daaruit bij het encaustic terecht gekomen en dat zelf verder ontwikkeld naar mijn eigen stijl.

Via intuïtieve, spirituele en energetische opleidingen heb ik mijn  Soulwhispers ontwikkeld waarbij ik me afstem op de boodschap die jouw ziel op dat moment voor jou heeft. 

 

Kleur:

Kleuren zijn altijd al belangrijk voor me geweest.  Op jonge leeftijd hadden kleuren al een grote aantrekkingskracht of juist niet.  Toen wist ik het nog niet maar op latere leeftijd besefte ik me dat ik altijd heel bewust vanuit mijn gevoel met kleurencombinaties bezig was.  Ook nu werk ik vooral vanuit mijn gevoel;  niet vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart met kleuren.  Zo komen ook mijn SoulWhispers tot stand; vanuit mijn gevoel..

 

Ik ben altijd al iemand geweest met een groot gevoel van medeleven maar daarnaast is door mijn eigen levenservaringen ook mijn intuïtie  en bewustzijn gegroeid. Dit zijn elementen die ik meeneem in mijn creaties.  Zowel bij mijn SoulWhispers als bij mijn schilderijen.  

 

 

 


 

Opleidingen: Praktische psychologie voor vrouwen

                   Ontmoet je hoger Zelf

                   Jaar 1 vd opleiding psycho energetische therapeut.

                   Training verlies- en rouwverwerking 

Inwijdingen:  TeraMai Reiki/Seichem I

                    Orde Violette Vuur van St. Germain

Maar vooral   Ervaringsdeskundige