Workshops

Na het bekijken van mijn pagina's ook zin gekregen om encaustic een keer uit te proberen?   

Of ben je al langer met encaustic bezig en wil je graag een  privé workshop op de hotplate of op canvasdoek? 

Dat kan. 

Ik geef zowel workshops voor het ijzertje, de hotplate & op canvas- dit laatste alleen indien ik een groep bij elkaar kan krijgen. 

 

Waar ik me meer op wil gaan focussen is het encaustic gebruiken als onderdeel voor een gesprek over waar jij op dit moment staat.   Ik laat je zien hoe je kunt werken; of met het ijzertje, of op de hotplate en tijdens het creatieve maak je verbinding met stukken die aandacht vragen. 

 

 

Basisworkshop:

  We gaan kennis maken met het ijzertje en de techniek. Hoe ontstaan bijzondere effecten, hoe maak je een landschapje.   Verder is er de mogelijkheid om kaartjes te maken met bv teksten en/of stempels, en kan er gewerkt worden met servetten.

Tijdsduur ong . 2,5 uur  ( met uitloop)       € 40,-    incl koffie/thee en iets lekkers.  

 

Intuïtieve workshop met het ijzertje:   

Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag en gaan we  samen jouw creaties bekijken en onderzoeken  hoe dit past in jouw leven.                                     

Tijsduur  2 uur ( met uitloop)                    € 37,50  incl koffie/thee en iets lekkers

 

 Workshop hotplate:

  Mogelijkheden: - morgen of middag ong 3 uur  € 60,-

                            - dagworkshop van  10.00 tot 16.00 uur  € 85,-  incl koffie/thee en eenvoudige                                                             lunch

                                  ( tijden kunnen in overleg eventueel aangepast worden ) 

*OP DIT  MOMENT PLAN IK GEEN DAGWORKSHOPS IN. 

 

Workshop Canvasdoek:   (OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK) 

Mogelijkheden:  Bij voorkeur van 10.00 tot 16.00 uur.  In overleg kunnen deze tijden aangepast    worden  Kosten: € 85,00 incl koffie/thee en eenvoudige lunch. materialen:  was en  2  canvasdoeken.   1 eenvoudig oefendoek en 1  duurzaam doek voor jouw echte creatie. 

 

 

 

Thema workshops

 

Nieuw!  

Vanuit de training die ik gevolgd heb zijn er 2 nieuwe workshops ontstaan. 

- Je eigen wond helen. 

 

1:Een workshop voor een kleine groep. 

Je gaat eerst een hart knippen uit papier en deze bewerken met was tot het voor jou goed voelt .Daarna gaan we als dat veilig voelt bekijken welke wond je wil gaan helen. 

Vervolgens teken je met het ijzertje de wond in jouw hart zoals het voor jou voelt  om deze na een gesprek over wat je ervaren hebt, deze wond op te vullen met de styler en  goudkleurige was , waardoor deze wond een verrijking van jouw hart kan zijn. 

 

kOSTEN € 30,- incl Koffie/ thee 

ijdsduur ong 2 uur.  Omdat dit een nieuwe workshop is kan het izjn dat het iets langer duurt.  

 

2. Een op een sessie

Ook nu ga je eerst een hart uit papier knippen en bewerken met was , daarna maak je de wond door middel van een schaartje/ mesje of scheuren.  We gaan samen kijken naar wat er gebeurt en hoe het voor jou voelt. 

Daarna ga je de wond hechten met garen en ook tijdens dit proces blijven we in gesprek. 

Tijdens deze sessie kunnen we indien nodig ook uitwijken naar een andere manier van werken,

KOSTEN; € 40,--  incl Koffie/ Thee 

Tijsduur  2- 2,5 uur  

 

Thema: Encaustic en onvoorwaardelijke Liefde

 

Creëren is voor mij in verbinding staan met Liefde, onvoorwaardelijke liefde oftewel God, Goddelijke energie of hoe je het ook noemen wil.
Vanuit deze liefde iets neerzetten dat anderen raakt, of juist heling zoeken in de was als ik uit balans ben. Hoe dan ook is deze liefde voor mij de basis.

Graag wil ik je uitnodigen om in deze workshop op zoek te gaan wat liefde, onvoorwaardelijke liefde jou brengt. Kun je het voelen, doorgeven, of mis je het juist in je leven? Waar staat onvoorwaardelijke liefde/God in deze tijd die zoveel onderuit lijkt te halen?

 

We nemen in deze workshop het encaustic mee als onderdeel van het gesprek. Er wordt intuïtief gewerkt waarbij de creatie(s) vooral inzichten kunnen geven.
Belangrijk is de verbinding, dat je je daarbij oprecht open durft te stellen en respect hebt voor de verhalen en inzichten van de andere deelnemers.

Tijdens deze workshop kriig ik gezelschap van Babs Egtberts als co-host om te proeven zodat we tzt wellicht een grotere workshop neer kunnen zetten vanuit een thema dat impact heeft op ons leven.

Het enige dat jij als deelnemer mee hoeft te nemen is een schrift en iets om te kunnen schrijven. Ik zorg voor de was, de ijzertjes, drank en iets lekkers.

Kosten voor deze middag: € 30,- pp

Datum 23-2-2023

Vindt jij het fijn om met was te werken en wil je graag ervaringen delen zodat we van en door elkaar kunnen leren? Meldt je dan aan via de agenda

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OUDERE THEMA'S :

 

- Je eigen soulwhisper:

We leven in een tijd waarin er voor velen door corona het nodige aan werd geraakt.  Soms is er dan wat extra's nodig om weer in balans te komen.  Niet iedereen heeft een coach of therapeut nodig, maar soms is er wel een luisterend oor nodig, of iemand die kan zien waar je vastloopt.

Encaustic is een geweldig medium om als ondersteuning te gebruiken.   Door mijn eigen proces begrijp ik waar iemand doorheen kan gaan.    

Door je eigen soulwhisper te maken, ga je zelf ook bewuster kijken naar wat er in je leeft en waar je werk te doen hebt.  

Een middag kan bestaan uit werken met het ijzertje of op de hotplate.  

Morgen of middag ( ong 3 uur)  € 40,-   * Voor mensen met een kleine beurs wil ik een uitzondering maken.  Heb jij de behoefte aan iemand die naar je luistert maar kun je dit bedrag lastig missen, neem dan contact met me op en ik kijk met jou hoe we dat op kunnen lossen. 

 

- Rouw in kleur:

  Een workshop waarbij ik een-op-een werk.  Meer informatie vindt je op de            pagina Diepzielduiken.