Workshops

Na het bekijken van mijn pagina's ook zin gekregen om encaustic een keer uit te proberen?   

Dat kan. Ik geef zowel workshops voor het ijzertje & de hotplate.

 

 

 

Basisworkshop ijzertje:

We gaan kennis maken met het ijzertje en de techniek. Hoe ontstaan bijzondere effecten, hoe maak je een landschapje.   Verder is er de mogelijkheid om kaartjes te maken met bv teksten en/of stempels, en kan er gewerkt worden met servetten.

Tijdsduur ong . 2,5 uur  ( met uitloop)       € 35,-    incl koffie/thee en iets lekkers.  

 

Intuïtieve workshop met het ijzertje:   

Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag en gaan we  samen jouw creaties bekijken en onderzoeken  hoe dit past in jouw leven.                                     

Tijsduur  2 uur ( met uitloop)                    € 30,00  incl koffie/thee en iets lekkers

 

 Workshop hotplate:

  Mogelijkheden: - morgen of middag ong 3 uur  € 60,-

                            - dagworkshop van  10.00 tot 16.00 uur  € 85,-  incl koffie/thee en eenvoudige                                                             lunch

  Deze workshop is alleen op aanvraag. Max 2 personen.  Tiiden kunnen eventueel ook aangepast worden.

 

Eigen groep?

Heb je zelf een groepje of wil je met een vriendin, je moeder, partner, kind komen?  Ook dat kan.  Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op om samen een moment in te vullen.  

 

Geplande workshops:

 

 

 

 

                         ----------------------------------------------------------------

 

Thema workshops

 

Encaustic en onvoorwaardelijke Liefde   

 

Creëren is voor mij in verbinding staan met Liefde, onvoorwaardelijke liefde oftewel God, Goddelijke energie of hoe je het ook noemen wil.
Vanuit deze liefde iets neerzetten dat anderen raakt, of juist heling zoeken in de was als ik uit balans ben. Hoe dan ook is deze liefde voor mij de basis.

Graag wil ik je uitnodigen om in deze workshop op zoek te gaan wat liefde, onvoorwaardelijke liefde jou brengt. Kun je het voelen, doorgeven, of mis je het juist in je leven? Waar staat onvoorwaardelijke liefde/God in deze tijd die zoveel onderuit lijkt te halen?

 

We nemen in deze workshop het encaustic mee als onderdeel van het gesprek. Er wordt intuïtief gewerkt waarbij de creatie(s) vooral inzichten kunnen geven.
Belangrijk is de verbinding, dat je je daarbij oprecht open durft te stellen en respect hebt voor de verhalen en inzichten van de andere deelnemers.

Deze workshop kun je ook aanvragen voor een ; ee-op-een workshop.  € 40,-

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OUDERE THEMA'S :

 

- Je eigen soulwhisper:

We leven in een tijd waarin er voor velen door corona het nodige aan werd geraakt.  Soms is er dan wat extra's nodig om weer in balans te komen.  Niet iedereen heeft een coach of therapeut nodig, maar soms is er wel een luisterend oor nodig, of iemand die kan zien waar je vastloopt.

Encaustic is een geweldig medium om als ondersteuning te gebruiken.   Door mijn eigen proces begrijp ik waar iemand doorheen kan gaan.    

Door je eigen soulwhisper te maken, ga je zelf ook bewuster kijken naar wat er in je leeft en waar je werk te doen hebt.  

Een middag kan bestaan uit werken met het ijzertje of op de hotplate.  

Morgen of middag ( ong 3 uur)  € 40,-   * Voor mensen met een kleine beurs wil ik een uitzondering maken.  Heb jij de behoefte aan iemand die naar je luistert maar kun je dit bedrag lastig missen, neem dan contact met me op en ik kijk met jou hoe we dat op kunnen lossen. 

 

- Rouw in kleur:

  Een workshop waarbij ik een-op-een werk.  Meer informatie vindt je op de            pagina Diepzielduiken.