Workshops

Na het bekijken van mijn pagina's ook zin gekregen om encaustic een keer uit te proberen?   

Of ben je al langer met encaustic bezig en wil je graag een  privé workshop op de hotplate of op canvasdoek? 

Dat kan. 

Ik geef zowel workshops voor het ijzertje, de hotplate & op canvas- dit laatste alleen indien ik een groep bij elkaar kan krijgen. 

 

Waar ik me meer op wil gaan focussen is het encaustic gebruiken als onderdeel voor een gesprek over waar jij op dit moment staat.   Ik laat je zien hoe je kunt werken; of met het ijzertje, of op de hotplate en tijdens het creatieve maak je verbinding met stukken die aandacht vragen. 

 

 

Basisworkshop:

  We gaan kennis maken met het ijzertje en de techniek. Hoe ontstaan bijzondere effecten, hoe maak je een landschapje.   Verder is er de mogelijkheid om kaartjes te maken met bv teksten en/of stempels, en kan er gewerkt worden met servetten.

Tijdsduur ong . 2,5 uur  ( met uitloop)       € 40,-    incl koffie/thee en iets lekkers.  

 

Intuïtieve workshop met het ijzertje:   

Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag en gaan we  samen jouw creaties bekijken en onderzoeken  hoe dit past in jouw leven.                                     

Tijsduur  2 uur ( met uitloop)                    € 37,50  incl koffie/thee en iets lekkers

 

 Workshop hotplate:

  Mogelijkheden: - morgen of middag ong 3 uur  € 60,-

                            - dagworkshop van  10.00 tot 16.00 uur  € 85,-  incl koffie/thee en eenvoudige                                                             lunch

                                  ( tijden kunnen in overleg eventueel aangepast worden ) 

*OP DIT  MOMENT PLAN IK GEEN DAGWORKSHOPS IN. 

 

Workshop Canvasdoek:   (OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK) 

Mogelijkheden:  Bij voorkeur van 10.00 tot 16.00 uur.  In overleg kunnen deze tijden aangepast    worden  Kosten: € 85,00 incl koffie/thee en eenvoudige lunch. materialen:  was en  2  canvasdoeken.   1 eenvoudig oefendoek en 1  duurzaam doek voor jouw echte creatie. 

 

 

 

Thema workshops

 

Nieuw!  

Vanuit de training die ik gevolgd heb zijn er 2 nieuwe workshops ontstaan. 

- Je eigen wond helen. 

 

1:Een workshop voor een kleine groep. 

Je gaat eerst een hart knippen uit papier en deze bewerken met was tot het voor jou goed voelt .Daarna gaan we als dat veilig voelt bekijken welke wond je wil gaan helen. 

Vervolgens teken je met het ijzertje de wond in jouw hart zoals het voor jou voelt  om deze na een gesprek over wat je ervaren hebt, deze wond op te vullen met de styler en  goudkleurige was , waardoor deze wond een verrijking van jouw hart kan zijn. 

 

kOSTEN € 30,- incl Koffie/ thee 

ijdsduur ong 2 uur.  Omdat dit een nieuwe workshop is kan het izjn dat het iets langer duurt.  

 

2. Een op een sessie

Ook nu ga je eerst een hart uit papier knippen en bewerken met was , daarna maak je de wond door middel van een schaartje/ mesje of scheuren.  We gaan samen kijken naar wat er gebeurt en hoe het voor jou voelt. 

Daarna ga je de wond hechten met garen en ook tijdens dit proces blijven we in gesprek. 

Tijdens deze sessie kunnen we indien nodig ook uitwijken naar een andere manier van werken,

KOSTEN; € 40,--  incl Koffie/ Thee 

Tijsduur  2- 2,5 uur  

 

- Binnen- en Buitenkant

 

Deze workshop is nog in ontwikkeling, 

Je neemt een doosje dat bij jouw Zijn past.  Vervolgens ga je dit bewerken en versieren;  eerst de buitenkant en daarna de binnenkant.  

Vervolgens ga je via vragen bekijken wat jouw creatie te zeggen heeft,  

We werken in kleine groepjes waarbij we in gesprek gaan over de creaties.  Dit doe je alleen als het voor jou goed en veilig voelt.   

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OUDERE THEMA'S :

 

- Je eigen soulwhisper:

We leven in een tijd waarin er voor velen door corona het nodige aan werd geraakt.  Soms is er dan wat extra's nodig om weer in balans te komen.  Niet iedereen heeft een coach of therapeut nodig, maar soms is er wel een luisterend oor nodig, of iemand die kan zien waar je vastloopt.

Encaustic is een geweldig medium om als ondersteuning te gebruiken.   Door mijn eigen proces begrijp ik waar iemand doorheen kan gaan.    

Door je eigen soulwhisper te maken, ga je zelf ook bewuster kijken naar wat er in je leeft en waar je werk te doen hebt.  

Een middag kan bestaan uit werken met het ijzertje of op de hotplate.  

Morgen of middag ( ong 3 uur)  € 40,-   * Voor mensen met een kleine beurs wil ik een uitzondering maken.  Heb jij de behoefte aan iemand die naar je luistert maar kun je dit bedrag lastig missen, neem dan contact met me op en ik kijk met jou hoe we dat op kunnen lossen. 

 

- Rouw in kleur:

  Een workshop waarbij ik een-op-een werk.  Meer informatie vindt je op de            pagina Diepzielduiken.