"Ik heb Liesbeth mogen ontmoeten tijdens een fantastisch weekend in Drenthe. Ik was al fan van haar werk, tijdens dat weekend werd ik fan van Liesbeth als persoon. Haar rust liefde en aandacht maken dat je je thuis voelt bij haar. Ze opent haar ziel voor je zodat jouw ziel zich ook mag laten zien en horen. Ik ga zeker een keer naar haar toe om te leren, om te voelen en mezelf te zijn. 

Anita

 

"Je bent zelf een oase van rust, zo mag ik jou al jaren ervaren"  "Sinds een paar jaar, schrijven Liesbeth en ik elkaar regelmatig middels de sociale media. Ik wist meteen dat ik met een bijzondere vrouw te maken had die mij in alle bescheidenheid te woord stond. Zonder oordeel, zonder wantrouwen. Zachtzinnig en warmhartig. Haar kunstwerk weerspiegelt dan ook daadwerkelijk haar tedere ziel. Gesprekken met Liesbeth geven rust en inzicht. Intussen is ze voor mij een belangrijke vriendin geworden die ik niet meer zou kunnen en ook niet zou willen missen! "

Nicole

"Liesbeth, jij bent iemand die begrijpt wat ik voel. Een vrouw die voelt dat ik haar begrijp.  bescheiden, warm, een zonnestraal in mijn leven.Bedankt dat je mij je vriendschap hebt gegeven."

Francet 

"Liesbeth, bedankt voor de mooie Soulwhisper! Ook de tekst klopt helemaal. Ik vind de  Soulwhisper supe mooi en het voelt fijn. Dankjewel.  Ben er heel blij mee.  Ga zo door, je doet super mooi, belangrijk werk lieve Liesbeth"

Nathalie

"Lieve Liesbeth,  wat een prachtige website heb je en jouw kunst is ongelooflijk mooi en raakt de ziel... Ik ga zeker  mensen naar jouw website verwijzen, die hulp kunnen gebruiken in hun rouwproces. Dankjewel voor wie je bent en wat je doet."

Noor

Over de Soulwhispersset

"Lieve Liesbeth; Juweeltjes heb je gemaakt. Superblij met jouw inzichtkaarten. Gebruikt tijdens een workshop, mooie aanvulling. Stuk voor stuk mooi. Net in huis en ze maken nu al emoties bij me los, zoveel energie stralen ze uit. "

Anoniem

"Een superset. Oogstrelend en liefdevolle zielenverdiepende boodschappen. Echt een aanrader ."

Mary-José de Jong- Knuvelder

"Prachtige inzichtkaartenzet met een mooi boekje erbij.  De boodschappen die erin staan raken je ziel. Ook als je niet met bijenwas werkt is het een mooie aanwinst. Heerlijk om naar te kijken, prachtige creaties en vooral de boodschap die erbij hoort. Als je met bijenwas werkt is het een inspiratiebron."

review bij Bol

"Ik ken niemand die zo liefdevol aanreikingen doet...Je bent bijzonder liefdevol en integer en dat zie en voel je terug, in gesprekken en in je encaustics, Je workshops zijn een beleving"

                                                              Babs

"Het is jouw Zijn dat mensen op hun gemak stelt, men voelt gewoon dat men bij jou iets kan neerleggen wat ook bij jou zal  blijven. Men voelt ook dat je luistert en de woorden van de ander opneemt, maar niet gaat oordelen."

                                                            Jenny