Home » Diepzielduiken

Diepzielduiken

We krijgen allemaal te maken met ervaringen die veel van ons kunnen vragen, waarbij we het soms ook nodig hebben dat een ander meekijkt, meeluistert, en eventueel mee op zoek gaat naar antwoorden zodat de ervaringen transformeren in een waardevolle aanvulling in je leven.  

Het leven heeft het nodige op mijn eigen pad gebracht waardoor ik zelf op zoek ben gegaan naar antwoorden, naar wegen die me verder kon helpen en dat kan ik delen. Ik heb op andere manieren 'gestudeerd' en als jij je verhaal met me wil delen dan kan ik me inleven, juist vanuit de stukken die ik doorleeft heb.
Ik heb boeken gelezen, cursussen en trainingen gevolgd. Een energetische opleiding gevolgd, online studies gedaan. Lezingen gevolgd, en heel veel gelezen. Maar vooral ben ik continu bezig met ontdekken waar de kracht van het leven ligt. En telkens is er het weten dat er achter alles een oneindige wijsheid zit.

Inmiddels heb ik met veel mensen gesprekken gevoerd, en iedere keer weer ben ik dankbaar voor de mooie verbindingen die mogen ontstaan. Juist in die verbinding kan er iets waardevols gebeuren waardoor de ander nieuwe inzichten kan krijgen, en zo weer een of meerdere stappen verder kan zetten.

Samen op reis:

Voor mensen met een hulpvraag bied ik een veilige omgeving om via het werken met was, kleur en gesprekken op zoek te gaan naar wat er speelt, om indien nodig contact te maken met het gevoel en onderliggende emoties. 

Vanuit gelijkwaardigheid, respect en een open houding,  oordeelloos  luisteren en de gedachte dat we allemaal de antwoorden in ons dragen. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen wijsheid.   

Als intuïtief begeleider werk ik voornamelijk vanuit mijn eigen inzichten en ervaringen.  Maar ik heb ook opleidingen en trainingen gevolgd om jou nog meer te kunnen bieden.

 

 

Luisterend oor: 

We leven in een hectische tijd waarin het soms lastig is om de juiste persoon te vinden die wil luisteren naar de levensvragen die ons bezig houden. 

Ga je dan naar een coach of therapeut?  Of is dat toch een stap te ver? Velen hebben geen coach nodig maar een luisterend oor.  Voor hen is het voldoende dat er even iemand is die echt kan luisteren. 

Dit wil ik jou ook bieden;  Ik wil met je samen zitten en naar je luisteren; echt luisteren.  Samen die innerlijke reis aangaan die jou weer in je kracht brengt, waarbij je je eigen inzichten opdoet door het gesprek dat mag ontstaan.  

                 

Rouw- en verliesbegeleiding

 

Om nog meer te kunnen geven tijdens een gesprek heb ik de training rouw- en verliesbegeleiding gevolgd.
Een waardevolle training waarin extra informatie gegeven werd hoe iemand een verlies kan ervaren, wat een rouwproces inhoudt en hoe iemand daarin vast kan lopen. Daarvoor hebben we oefeningen geleerd die we in kunnen zetten. Zowel als begeleider en als cliënt zodat we weten hoe het werkt en kan voelen.

Mocht je behoefte hebben aan een gesprek waarin je open alles kunt delen zonder dat er een oordeel op jouw woorden en emoties ligt, dan kan ik je die ruimte bieden. Ook de ruimte om samen te kijken of er oefeningen zijn die jou verder kunnen brengen in het proces.

Ik heb zelf meerdere rouwperiodes doorgemaakt, ik weet hoe het voelt.