Life gave me smiles and life gave me tears, at some point it gave me the feeling of drowning

I kept faith and held on to trust and learned that my experiences are my treasures. 

- Liesbeth Vaes -

Diepzielduiken 

Het landschap van onze Ziel kan regelmatig veranderen, de ene periode vertoeven we in een zacht klimaat en vinden we er rust. Op andere dagen kan het landschap ook veranderen in een tumultueuze omgeving en willen we niets liever dan eraan ontsnappen.

Al onze ervaringen leveren een bijdrage aan ons Ziele-landschap en creëren hoe dan ook voor iedereen een interessante omgeving. Hoe we ons daarin voelen geeft ook aan hoe wij in het leven staan.

Hoe ziet het landschap van jouw Ziel eruit? Hoe ervaar je jouw landschap? Heb je een weids uitzicht of ben je gefocust op één onderdeel. Vindt je er rust of geeft het juist een stormachtig gevoel? Welke kleuren plaats jij in jouw landschap? Sta je er alleen, of is het een plek waar je anderen ontmoet, en hoe is die ontmoeting dan?

Ben je iemand die het liefste alles van een afstand bekijkt, of wil je juist heel graag de diepte in? Alles is goed en voor alles is ook een moment. Ik gun je een weids landschap waarin je ook de details, de pijnstukken en vooral de mooie inzichten kunt zien.

Tijdens mijn leven heb ik behoorlijk wat ervaringen mogen doorleven,  daardoor weet ik wat emoties met een mens kunnen doen. Heb ik mogen leren hoe waardevol het is om deze juist te voelen en om ze te doorleven.  Rouw is hierin het thema dat mij het meest raakt. 

 

De diverse workshops die ik in de afgelopen jaren heb mogen geven lieten me ook zien  dat juist het verhaal achter de creaties mij interesseerde.  De gesprekken raakten steeds meer en daarin ontstond langzaam het stukje 'diepzielduiken' vanuit wat ik zag, hoorde en voelde.   

Op de vraag wat het verschil is tussen regulier coaching en diepzielduiken geef ik aan dat ik geen opleiding gevolgd heb en dus geen regels volg in het 'hoe'.  Ik laat het veld bepalen wat er tussen ons en op dat moment mag zijn.                                 

Ik neem daarin mijn eigen ervaringen, lessen en trainingen mee, alsook de numerologie omdat de getallen van onze geboortedatum een waardevolle ondersteuning kunnen zijn tijdens ons gesprek. 

Heb jij behoefte aan een gesprek waarin we laten ontstaan wat er mag zijn?  Neem dan contact op om een datum in te plannen. 

Tijdsduur; Ong 2,5  uur.  Kosten; € 50,-