Nieuwe voorraad souwhisperssets. 

Deze keer heb ik ook nieuwe kaarten laten drukken met oa een troostgedicht voor een stillgeboorte.  Deze vindt je in de webshop. 

Een nieuwe aanvraag voor een Soulwhisper bracht me in een bijzonder proces. 

Ik ken de aanvraagster persoonlijk en dat maakt het juist lastiger om puur in het gevoel te blijven.  Ego wil maar al te graag meedoen en 'meedenken'.   Het bracht uiteindelijk meerdere creaties die samen een verhaal vertellen  en dat ben ik deze keer persoonlijk gaan delen. Mede ook om alle creaties in het echt te kunnen laten zien.   Onze pc's geven immers nooit precies weer wat mocht ontstaan qua kleur en energie. 

Onderstaande creaties horen bij elkaar.  

Door de Poort

Op de weg der sterren

Langs het rad van wedergeboorte

Daarachter ontmoeten wij elkaar steeds weer. 

Arjuna 

Voor meer schilderijen zie mijn instagrampagina:

'Diepzielduiken'

Het landschap van onze Ziel kan regelmatig veranderen, de ene periode vertoeven we in een zacht klimaat en vinden we er rust. Op andere dagen kan het landschap ook veranderen in een tumultueuze omgeving en willen we niets liever dan eraan ontsnappen.

 

Al onze ervaringen leveren een bijdrage aan ons Ziele-landschap en creëren hoe dan ook voor iedereen een interessante omgeving. Hoe we ons daarin voelen geeft ook aan hoe wij in het leven staan.

Hoe ziet het landschap van jouw Ziel eruit? Hoe ervaar je jouw landschap? Heb je een weids uitzicht of ben je gefocust op één onderdeel. Vindt je er rust of geeft het juist een stormachtig gevoel? Welke kleuren plaats jij in jouw landschap? Sta je er alleen, of is het een plek waar je anderen ontmoet, en hoe is die ontmoeting dan?

Ben je iemand die het liefste alles van een afstand bekijkt, of wil je juist heel graag de diepte in? Alles is goed en voor alles is ook een moment. Ik gun je een weids landschap waarin je ook de details, de pijnstukken en vooral de mooie inzichten kunt zien.