Home » NIEUW !

Verlies- en rouwbegeleiding

 

Om nog meer te kunnen geven tijdens een gesprek heb ik de training verlies- en rouwbegeleiding gevolgd. 

Een waardevolle training waarin extra informatie gegeven werd hoe iemand een verlies kan ervaren, wat een rouwproces inhoudt en hoe iemand daarin vast kan lopen.  Daarvoor hebben we oefeningen geleerd die we in kunnen zetten.  Zowel als begeleider en als cliënt zodat we weten hoe het werkt en kan voelen.

 

Mocht je behoefte hebben aan een gesprek waarin je open alles kunt delen zonder dat er een oordeel op jouw woorden en emoties ligt, dan kan ik je die ruimte bieden.  Ook de ruimte om samen te kijken of er oefeningen zijn die jou verder kunnen brengen in het proces.

 

Ik heb zelf meerdere rouwperiodes doorgemaakt, ik weet hoe het voelt. 

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, of eerst voelen of er een klik tussen ons is?  Neem dan contact me op via mail of telefoon.   Contact 

 

 

Soulwhispers extended version

Wil jij ook graag een schilderij dat op jou is afgestemd?

Vanaf nu is het ook mogelijk om een Soulwhisper op canvas aan te vragen.  We bekijken dan samen welke maat voor jou passend is.  

We bekijken ook dan of het per post verstuurd kan worden of dat jij als aanvrager het doek zelf op komt halen.  Grote maten worden hoe dan ook niet per post verstuurd.  

Voordeel van zelf afhalen is dat ik dan ook ter plekke tekst en uitleg kan geven.  

 

Soms loopt een creatie heel gemakkelijk, maar het kan ook een heel proces inhouden. In dat geval zal ik zoveel mogelijk foto's maken om dat proces vast te leggen.  

 

Interesse?  Stuur me dan via onderstaande button een mailtje en ik neem contact met je op.

                  Hou wel rekening met een wachttijd en dat het proces zich niet laat dwingen.   

Rating: 0 sterren
0 stemmen