Intuïtieve workshop - zie Agenda


Op de agenda stond een creatieve training van  BrightBlue coaching en training, 

Een bijzondere en waardevolle dag met mooie oefeningen die ik ook in wil brengen in workshops en dan vertaald naar het werken met was.   

'Diepzielduiken'

Het landschap van onze Ziel kan regelmatig veranderen, de ene periode vertoeven we in een zacht klimaat en vinden we er rust. Op andere dagen kan het landschap ook veranderen in een tumultueuze omgeving en willen we niets liever dan eraan ontsnappen.

 

Al onze ervaringen leveren een bijdrage aan ons Ziele-landschap en creëren hoe dan ook voor iedereen een interessante omgeving. Hoe we ons daarin voelen geeft ook aan hoe wij in het leven staan.

Hoe ziet het landschap van jouw Ziel eruit? Hoe ervaar je jouw landschap? Heb je een weids uitzicht of ben je gefocust op één onderdeel. Vindt je er rust of geeft het juist een stormachtig gevoel? Welke kleuren plaats jij in jouw landschap? Sta je er alleen, of is het een plek waar je anderen ontmoet, en hoe is die ontmoeting dan?

Ben je iemand die het liefste alles van een afstand bekijkt, of wil je juist heel graag de diepte in? Alles is goed en voor alles is ook een moment. Ik gun je een weids landschap waarin je ook de details, de pijnstukken en vooral de mooie inzichten kunt zien.