Home » Soulwhispers

Soulwhispers

Fluisteringen uit het levenslied van de ene ziel tot de andere.

 

Wanneer we in een moeilijke levensfase terecht zijn gekomen, kunnen we soms een helpende hand gebruiken.

Onze ziel weet dan het beste wie of wat ons op dat moment kan helpen.

U bent wellicht niet bij toeval bij deze website terecht gekomen; bewust of onbewust.. Wellicht omdat ik ook voor u een

intuïtieve, energetische creatie kan maken waarmee ik een bijdrage kan leveren om terug in uw eigen kracht te komen.

 

Soulwhispers ontstaan vanuit liefde en verbinding en resulteren in liefdevolle creaties; spirituele en sprookjesachtige afbeeldingen in levendige, krachtige of juist zachte tedere kleuren, die ieder hun eigen energetische waarde dragen.

Samen met de bijbehorende boodschap mogen zij heling brengen en inzichten geven in een bewustwordingsproces.

 

Voor het aanvragen van een Soulwhisper kunt u terecht in de webshop .

 

 


Voorbeelden.  

2017

De weg naar je hart.  21-09-2017

De weg naar het hart is er een die ons langs vele ervaringen kan brengen. Die kunnen zorgen voor de ups & downs in ons leven.  En die geven dan weer keuzemogelijkheden. Hoe ga ik er mee om?  Wil ik er zo snel mogelijk doorheen,  of wil ik er iets van leren?   Het laatste vraagt om naar binnen te gaan, om te gaan voelen wat iets met je doet , maar ook wat jouw eigen bijdrage is.  Als we met een eerlijke blik naar onszelf kunnen kijken, kunnen we dat ook naar ‘de ander’  doen.  Zo worden ervaringen echte leermomenten en wordt wijsheid een brug naar je hart.  Dat alleen op die manier zonder oordeel oprecht open kan staan voor iedereen.

Echte vrijheid.  12-07-2017

Soms lijkt het of iemand als een vrije geest door het leven gaat. Maar als je dan dieper gaat kijken blijken er toch innerlijke beschermende muren te zijn. De kunst is om ook die muren omlaag te halen.  Dan pas kan de pure liefde echt ZIJN en gedeeld worden.  Daarmee worden verwachtingen losgelaten, mag alles zijn zoals het is.  Alleen dan kan er echt geluisterd worden zonder oordeel, kan de schoonheid van het leven echt gezien worden en ervaringen begrepen.  Open dus je hart compleet, ga op zoek naar wat er nog in de hoekjes verborgen zit, doorleef wat nog doorleeft wil worden en je zult echt in je kracht komen te staan. Geloven kan zo Weten worden, de levensboom zal dieper wortelen en alle stormen kunnen weerstaan.

Geen parels voor de zwijnen.  30-4-2017

 

Dit was een gedachte die meteen binnenkwam toen ik bij de grote parel bezig was en die bleef hangen. Ik weet wat het betekend maar ben toch gaan googelen voor extra info:

Zowel in de Oosterse als in de Westerse Tradities waren tempels altijd besloten. Je kon alleen toegang krijgen door de eerste test met succes te doorstaan: To Know, To Dare, To Will and to be Silent. ‘We werpen geen parels voor de zwijnen’, was de algemene mening, en slechts degenen die aantoonden het juiste karakter te hebben, kregen toegang tot ECHTE kennis. Die kennis geeft macht en mag niet in de verkeerde handen terecht komen.

Spiritualiteit is niet zomaar iets ook al zijn we allemaal spirituele wezens; echte diepgaande spirituele kennis was lange tijd niet voor iedereen, zelfs maar voor een enkeling toegankelijk.  Door de eeuwen hebben we als menszijnde de nodige lessen doorworsteld en daarmee zijn we telkens weer een stapje dichter bij ons werkelijke Zijn gekomen.   Nu zijn we weer zover dat velen zich realiseren waar ze vandaan komen, dat we allen EEN zijn en dat deze verbinding ook om commitment vraagt.   We hebben echter zolang achter de sluier geleefd dat het niet eenvoudig is om ons onze Ware Essentie toe te eigenen.......

20-2-2017

Daar ga je dan, met je vleugels wijd open, genietend van je vrijheid.

Vrijheid in alle opzichten, en verworven door al wat je geleerd hebt. De lessen die op je pad kwamen en de kennis die je vergaard hebt via boeken en studies.

We weten dat je een engelenkind bent, maar je bent zoveel meer dan dat. De engelen zijn zeker altijd bij je,  in je blije momenten, in de momenten waar je anderen bijstaat, maar ook als je zelf even een beetje steun kunt gebruiken.   Maar je  diepste kennis komt vanuit  een hoger niveau.   Vanuit de plek van je Innerlijk Weten, daar waar alles samenkomt.  Vanuit de Bron of God,of het EENzijn –hoe jij het ook wil noemen. Daarmee zijn we verbonden via de Heilige Geest.   

Je bent een mooi mens en je hebt in alle voorbije levens genoeg te dragen gehad, en precies daardoor kun je nu andere zielen bijstaan die nog niet zover zijn en het in deze levensperiode zwaar hebben. Jij draag je parels van wijsheid en weet die royaal vanuit liefde te delen.  Dat maakt je niet alleen een mooi mens, het maakt ook dat je steeds dichter bij je ware ziele-energie ( onvoorwaardelijke liefde) komt.   

Het leven wordt steeds transparanter voor je en zo ook jijzelf voor anderen.


2016

Synchroniciteit  13-11-2016

 

Welke weg je ook bewandeld, ze komen allemaal uit bij het licht. Het ene pad heeft allemaal bloemen,(natuur) het andere  is ook  geeft een gevoel van goud. (Materie)  En dan is er nog de trap die het meest duidelijk naar het licht gaat ( spiritueel) maar ook de waterval –emoties laten zijn- in zich heeft.  

Misschien sta je zelf even op een ‘crossroad’ en weet je niet goed hoe je verder moet. Het een is niet beter dan het ander en je kunt altijd weer opnieuw bepalen of je toch een andere route neemt. Je hoeft niet voor één pad te kiezen dat je dan verplicht moet blijven volgen;  ze kunnen elkaar juist ondersteunen.   De rechtstreekse verbinding met het universum is er zo ook  altijd om je te steunen.  En zoals je kunt zien wordt de afbeelding naar rechts ( de toekomst)  steeds lichter.    Naarmate we ouder worden, kunnen we juist door onze levenservaringen wijzer worden, meer loslaten en minder veroordelen.   Als ons pad niet het gemakkelijkste pad is geweest kan het  door innerlijk werk te verrichten juist wel heel waardevol zijn. Dat zijn dan de bloemen, of het goud dat je meeneemt naar die reis in het licht.

Pearl Essence  5-2-2016

Het leven is er om geleefd te worden, maar meer nog om te worden ervaren, om zo tot zelfkennis te komen. Zelfkennis kan zorgen voor een transformatie en vanuit zelfkennis zal ook je beeld naar de buitenwereld veranderen. Om zover te komen moeten we eerst de nodige ervaringen opdoen, en als we die oprecht en in alle eerlijkheid durven te bekijken, kunnen we tot de kern van ons Zelf komen.

Zij die dit durven en doen, kunnen anderen bijstaan in hun zoektocht, die voor velen vooral op een doolhof kan lijken. Sommigen zitten zo in hun ervaringen verwikkeld dat ze geen besef meer hebben van het eigenlijke doel van hun leven. Daarmee ontstaat verharding en dan wordt het almaar zwaarder om tot de eigenlijke kern te komen die puur liefde is.

Sommige zielen zijn hier op aarde om deze groep bij te staan, om hen te laten zien wat liefde is. Jij bent waarschijnlijk zo’n ziel. Je hebt veel zachtheid in je en veel mensen zullen weleens denken dat je niet van deze wereld bent. Vanuit je lichtheid sta je echter anders in deze wereld dan zij die vastgeklonken zijn in materie en die vooral vanuit ego denken en doen.

Laat hen maar zien, hoe mooi het leven kan zijn, maar besef wel dat je gekozen hebt voor de aarde, dat aarding daarom ook voor jou belangrijk is. Maar blijf in contact met je spiritualiteit, je Hogere Zelf…dat wat jou drijft om te doen wat je doet. Leven op aarde vraagt echter een mate van ‘zijn in materie’; ook voor zielen zoals jij. Een bepaalde ‘vastigheid’ is nodig om je staande te houden in deze wereld. Maar blijf vooral in die lichtheid die jou eigen is. Het gemak waarmee je met anderen omgaat, en het genieten van die contacten. Laat ze maar voelen wat het is om bij jou in de buurt te zijn.

Verbondenheid:  22-01-2016

Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. Dat wat jij doet, heeft altijd op iemand of iets een effect.  Realiseer je dat.  Zelfs je gedachten raken de totale universele energie.  Als je dat besef hebt zul je bewuster omgaan met je acties en gedachten. 

Je bent een mooi mens, zoals iedereen dat vanuit zijn of haar wezen is. Je centrum straalt liefde uit naar alles, naar iedereen.  Het ‘water’  geeft aan dat je zelf veel ervaringen op je pad hebt gehad en dat je die grotendeels verwerkt hebt, een plaats gegeven. Daardoor kan je zonnevlecht ook stralen en is zij in grote lijnen dan ook in balans. 

Maar op dit moment speelt er heel veel tegelijk en dan is het moeilijk om in die balans te blijven. Ook dat hoort bij het leven,  dat zijn de golven waarop  we surfen; de ene keer bovenop die golven en de andere keer er onderdoor ..  Bewustzijn zorgt ervoor dat we beter in onze balans kunnen blijven, zelfs in de  zwaardere ervaringen, beseffend dat álle  emoties er mogen zijn, als we ons maar realiseren dat ze niet alleen onszelf maar ook anderen kunnen raken.                                  Communicatie kan daarin een belangrijk aspect zijn.  Openheid kan duidelijkheid brengen en verbintenissen staande houden waar ze anders weg kunnen vallen.  

Je bent iemand die veel te geven heeft; vanuit je wezen maar ook vanuit je eigen ervaringen. Je zonnevlecht staat echter voor een deel verscholen achter  het tumult van alledag  en een aantal intense levenservaringen,  en die zijn niet alleen van jou.   De mensen waar je mee in contact staat  brengen die ervaringen mee, delen ze met je.  Dat kan en zal je raken, we zijn immers allemaal als een spiegel voor elkaar.  Zo zul je ook via anderen zaken tegenkomen die je zelf nog niet helemaal een plaats gegeven hebt.   Dat is mooi.. laat het maar gebeuren;  het maakt je  bewuster van je eigen stukken en daardoor kun je nog meer groeien.

 Als je beseft – je bewust bent-  dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat, en dat deze mensen niet voor niets op jouw pad komen, dan kun je ook vanuit mededogen  luisteren en spreken.  Kijk naar je eigen ervaringen en jouw gevoelens daarin,  en neem dat mee in je antwoorden,  Liefde is immers de grootste kracht in transformaties.

 

Klik hier om een tekst te typen.

2015

Spiritueel Pad 06-12-2015

Het mag af en toe voelen alsof je in een winterwereld terecht bent gekomen, alsof je in de kou bent komen te staan; maar als je  je afstemt op de stilte zul je de altijd aanwezige warmte  ook voelen.

In alle drukte en minder positieve ervaringen komt eindelijk een opening, het lijkt nog een smal pad maar de open ruimte is al duidelijk zichtbaar.  Je vertrouwen in het spirituele zal je  stapje voor stapje bevestigingen geven.  Wees dus niet langer bezorgd,  ga vol in dat beginnende vertrouwen en  geniet van de wonderen  die je mag aanschouwen.  Doe dat met volle aandacht.. blijf in het NU.

 Life's a stage.  12-07-2015

Je bent een speler in het toneel dat leven heet en zo te zien heb je al veel kleurschakeringen van emoties door gewerkt. Je bent als een bloem die totaal openstaat en alles van zichzelf laat zien. Door al je opgedane ervaringen kun je er zijn voor anderen. Deel je ervaringen dan ook.. op die manieren die jij voorhanden hebt, je weet zelf wel welke dat zijn. Draag je levenskleuren vol trots maar hou ze niet alleen voor jezelf.

De regenboogkleuren passen echt bij jou, je straalt levenslust uit en daarmee raak je anderen. Zie je de vogels links beneden de ‘bloem’? Die staan voor vrijheid; jij bent een vrije ziel en wil niet gebonden worden, vrijheid brengt jouw immers je levensenergie. In de blauwe cirkel staat je Ziel omgeven door al die pracht en praal beschermd door die blauwe cirkel. Toevallig heeft je gele bloem ook blauw. Aan de ene kant is het blauw de bescherming en aan de andere kant is het juist de opengaande bloem die het blauw beschermt. Woorden zijn belangrijk voor je om contact te leggen met anderen maar ook om je innerlijke gevoelens weer te geven ( dat mag ook duidelijk zijn dat dat zo is toch.. ) De blauwe cirkel heeft bovenin een kleine opening. Daar ligt je verbinding met het Universum, met Al-wat-is en je Weten. Binnen dat grote toneel is dat wat het allerbelangrijkste is. Altijd..        

 


Transformatie  19-06-2015

Het is een groot verdriet nu de persoon die zoveel voor je betekend aan haar transformatie naar een volgen leven begonnen is.

Maar ze is niet alleen; er staat iemand op haar te wachten om haar te begeleiden. En de plek waar ze naartoe gaat is er een van Liefde. Geen pijn meer, geen ziek zijn maar een plek van Vrede.  Ze wil je dan ook laten weten dat het zo goed is.

Hopelijk mag dat een troost zijn in het missen.

 

 

 

 

 

 


Up or down   27-04-1015


Je kunt zoveel kanten op, het leven geeft je genoeg mogelijkheden en ervaringen maar het lijkt erop dat je stilstaat midden in al die ervaringen en dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken.

Weet dan dat alles er op gericht is om te groeien, en dat groei vooral te vinden is in het doorwerken van de moeilijke stukken. Ben je bang dat je emoties er voor zorgen dat je over de rand gaat? Het mag misschien wel zo voelen maar uiteindelijk is dat juist wat je omhoog brengt.

Durf te vertrouwen op je innerlijke kracht en je Ziel die weet wat je aan kan.

 


Embrace

Zelfs een dikke deken van Liefde kan hier en daar een donker vlekje hebben..maar ook het tegenovergestelde; donkere momenten kunnen omgeven zijn door Liefde.
We hebben allemaal beide kanten in ons, zonder donker geen licht..De Waterval 08-02-2015

Daar zit je dan bij die waterval; heerlijk toch ? Lekker ontspannend maar ook en misschien vooral veilig. 

Het is goed om een safe-haven;  een veilige plek te hebben. Een plekje om je even terug te trekken als het leven iets te druk wordt; iets teveel ervaringen geeft die verwerkt moeten worden. En soms is het gewoon fijn om alleen in stilte te zijn.

Maar we kunnen niet continu in onze veilige haven blijven; het leven is er toch om geleefd te worden en kijk eens hoe kleurvol de wereld rond die waterval is. 

We gunnen je een wereld vol kleur en licht en het is er, je moet alleen de stap zetten om verder te gaan..


De kracht van eenvoud  08-01-2015

Je bent een gezegend mens, je hebt je innerlijke kracht ontdekt en weet die te gebruiken voor en te delen met anderen die minder in hun kracht staan om wat voor reden dan ook.

Je bent een  mens vol liefde en met een lichtheid die weldadig is voor de mensen om je heen.                 

Daar waar drukte, angst en onzekerheid heerst breng jij rust en heling.  Water is belangrijk in een helingsproces en precies dat gebruik jij. 

En juist door open te staan voor anderen blijf je groeien maar blijf  er waakzaam voor dat je niet in de verhalen meegaat, empathie is een mooi aspect en belangrijk maar juist door je grenzen veilig te  blijven stellen kun je veel heling brengen.

Maar we zijn er eigenlijk wel van overtuigd dat je het leven en zijn strubbelingen kent en dat je weet hoe je in balans moet blijven.  ( en toch…blijf alert op je eigen pijnpuntjes )

 

Weet dat er heel veel liefde voor je is, niet alleen hier in het aardse maar ook vanaf  de andere kant van de sluier.