In Loving memory  

Schilderijen ter nagedachtenis

Afscheid nemen van een geliefde brengt verdriet en vaak zoeken we een manier om toch verbinding te maken met degene die gemist wordt. 

'In loving memory'  kan daarin wellicht een stukje bijdragen. Door mijn jarenlange ervaring met encaustic weet ik dat de was een prachtig medium is om juist de verbinding met het intuïtieve, en met die andere wereld te maken. 

Ik speelde al langer met de gedachte om met mijn schilderijen iets voor nabestaanden te kunnen betekenen.  Dat is niet iets dat je zomaar even besluit.  Het is een proces dat aandacht en liefde nodig heeft, maar ook verbinding vraagt met de overledene, en de achterblijvers.  Mijn eigen verlieservaringen mogen een aanvulling zijn in dit proces.  

Voordat ik aan een schilderij begin ga ik met u in gesprek over degene die over is gegaan.  Wat heeft het leven haar of hem gebracht en hoe ging zij/hij daar mee om?  Samen kiezen we voor een van de stijlen die ik kan gebruiken.  Kleuren kies ik graag op gevoel, maar als er voor U bepaalde kleuren belangrijk zijn dan kan ik daar ook mee werken. Indien gewenst kan ook as toegevoegd worden. 

 

Mocht u interesse hebben dan kunt u mij via onderstaand veld een bericht sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Prijzen in overleg ivm de keuze voor papier of canvas, en de maat. 

Rating: 2.25 sterren
8 stemmen