Reacties

Geneviève
6 jaar geleden

Een workshop bij Liesbeth is zoveel meer dan leren werken op de hotplate. In een warme, uitnodigende en gastvrije sfeer ga je samen met Liesbeth aan het werk.
Natuurlijk komen de technieken aan bod maar bovenal laat Liesbeth je ervaren hoe je vanuit de verbinding met jezelf het resultaat los mag laten en je je mag laten verrassen door hetgeen dan ontstaat.

Anita Forster de jong
6 jaar geleden

Ik heb Liesbeth mogen ontmoeten tijdens een fantastisch weekend in Drenthe.
Ik was al fan van haar werk ,tijdens dat weekend werd ik fan van Liesbeth als persoon .
Haar rust ,liefde en aandacht maken dat je je thuis voelt bij haar.
Ze opent haar ziel voor je ,zodat jouw ziel zich ook mag laten zien en horen .
Ik ga zeer zeker een keer naar haar toe
Om te leren ,om te voelen en mezelf te zijn !❤

Francet
9 jaar geleden

Liesbeth, jij bent iemand die begrijpt wat ik voel. Een vrouw die voelt dat ik haar begrijp. Bescheiden, warm, een zonnestraal in mijn leven. Bedankt dat je mij je vriendschap hebt gegeven.

Nicole van Domburg
9 jaar geleden

Sinds een paar jaar, schrijven Liesbeth en ik elkaar regelmatig middels de sociale media. Ik wist meteen dat ik met een bijzondere vrouw te maken had die mij in alle bescheidenheid te woord stond. Zonder oordeel, zonder wantrouwen. Zachtzinnig en warmhartig. Haar kunstwerk weerspiegelt dan ook daadwerkelijk haar tedere ziel. Gesprekken met Liesbeth geven rust en inzicht. Intussen is ze voor mij een belangrijke vriendin geworden die ik niet meer zou kunnen en ook niet zou willen missen! Nicole van Domburg.

Reactie plaatsen